Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Sorteer op:
0 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.



Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd.
Verruim uw zoekopdracht of zet één of meerdere filteropties uit.

-

We vinden het vervelend dat u niet kunt vinden wat u zoekt, neemt u
gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen zoeken.

Zakagenda bedrukken

Een zakagenda is ontzettend handig om bij u te hebben. Ondanks dat er steeds meer digitale manieren zijn om afspraken bij te houden, is de papieren zakagenda nog altijd erg populair. Door afspraken en herinneringen op te schrijven onthoudt men deze veel beter, waardoor afspraken minder vaak vergeten worden. Daarnaast werkt een zakagenda altijd en hoef je deze niet op te laden.
Zeker als men veel onderweg is en wekelijks veel afspraken heeft, is de papieren zakagenda een must. BudgetGift.nl heeft een ruim keuze aan zakagenda’s die allemaal te bedrukken zijn met uw bedrijfslogo of –naam. Zakagenda’s worden vooral veel gebruikt door de zakelijke doelgroep. Zijn uw collega’s, klanten of zakenpartners veel onderweg? Laat dan zakagenda’s bedrukken met uw logo. Uw collega’s zullen met uw bedrukte zakagenda’s professionaliteit uitstralen op bezoek bij klanten en prospects. Ook uw klanten en zakenpartners zullen veelvoudig gebruik maken van de bedrukte zakagenda’s. Laat de zakagenda ook bedrukken met het logo van uw klant of partner. Hiermee laat u zien dat u uw klant of zakenpartner waardeert. Zeker tegen het einde van het jaar aan zijn bedrukte zakagenda’s een erg leuk relatiegeschenk. Uw klanten en zakenpartners zullen het gehele jaar door gebruik maken van uw zakagenda, waardoor uw bedrijfsnaam minstens elke week in beeld is, waar de klant dan ook is.

Bedrukte zakagenda’s bestellen

Niet alleen voor onderweg is een zakagenda handig, ook voor op kantoor geldt dit. Laat zakagenda’s bedrukken voor uw collega’s op kantoor. Ook zij zullen de bedrukte zakagenda’s waarderen, plus dat uw kantoor een professionele uitstraling krijgt.  
Zakagenda’s zijn niet alleen voor zakelijke gebruikers handig. Ook veel consumenten maken nog gebruik van een zakagenda. Een zakagenda is erg gemakkelijk mee te nemen in een tas en neemt dus niet veel ruimte in beslag.

Onze zakagenda’s zijn te bedrukken op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een opdruk met 1 kleur. We kunnen de zakagenda’s ook via blinddruk bedrukken. Via deze druktechniek wordt uw logo in de kaft van de zakagenda gedrukt. De meeste van onze zakagenda’s worden bedrukt via foliedruk. Foliedruk kent u misschien wel van certificaten, oorkondes en diploma’s. Uw logo wordt voelbaar op de zakagenda gedrukt.

Bestel uw bedrukte zakagenda bij BudgetGift.nl

Heeft u een zakagenda gezien die u wilt bedrukken? Bestel deze dan gemakkelijk via onze website. Als u na uw bestelling uw artwork naar ons toestuurt, dan maakt onze ontwerpstudio een gratis voorbeeldopmaak voor u. Meestal ontvangt u deze binnen één uur.

Wilt u een offerte ontvangen of simpelweg advies over onze zakagenda’s? Neem dan contact op met onze medewerkers. We zijn telefonisch te bereiken via 0570-544470, e-mail naar info@budgetgift.nl of maak gebruik van onze chatfunctie op de website.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment agenda's?

Bel onze zakagenda specialist
0570 544470
Zakagenda bedrukken met uw logo!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten