Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
4 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,12
07.3423.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,20
83.0021.01
Gom
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,24
83.0019.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 3,15
08.1568.01

Gum bedrukken met logo


Bij mensen die nog vaak een potlood gebruiken, is de gum een onmisbaar item. Met een gum wist u namelijk gemakkelijk een gedeelte van wat u getekend heeft met potlood. En dat is natuurlijk ontzettend handig. Laat gum bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en gebruik de bedrukte gum als relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten. Een gum staat ook wel bekend als gom of gummetje.
Met een bedrukte gum geeft u een praktische giveaway die niet vaak gegeven wordt, maar waar wel altijd vraag om is. Vooral kinderen kunnen een gum goed gebruiken. Zij tekenen nog vaak en met een bedrukte gum zorgt u ervoor dat ze niet telkens een nieuw papiertje hoeven te pakken. Een gum gaat dus papierverspilling tegen.

Bedrukte gum met bedrijfsnaam

Met een bedrukte gum bereikt u dus voornamelijk de jongere doelgroep. Onderschat echter niet dat de ouders deze gum ook te zien krijgen. Dus ook als u ouders als doelgroep hebt, is het een goed idee om gum te bedrukken met uw logo.

Staat u binnenkort op een evenement of beurs en wilt u een originele giveaway aan de bezoeker meegegeven? Laat gum bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Met een bedrukte gum verrast u de bezoeker op een positieve manier.

Bestel uw bedrukte gom met logo

Bij BudgetGift.nl kunt u kiezen uit verschillende te bedrukken gum. Onze gum is te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Nagenoeg elk logo kan dus gedrukt worden op onze gum. U kunt kiezen uit een standaard gum, of uit diverse kleuren.
U ontvangt bij ons altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak van uw bedrukte gum. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw te bedrukken gum er uit komt te zien.

Heeft u nog vragen aan ons over onze te bedrukken gum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag via de chat.

Het is ook leuk om uw bedrukte gum te combineren met een bedrukt potlood, bedrukte etui of bedrukte puntenslijper

Heeft u vragen of wilt u advies over onze gum?

Bel onze gum specialist
0570-544470
Gum bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten