Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
5 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,50
35.1491.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,23
42.0006.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,29
42.0008.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 11,10
42.0003.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 14,59
42.0001.01

Briefopener bedrukken

Wilt u een briefopener cadeau doen aan uw relaties? Laat dan bij BudgetGift een briefopener bedrukken met uw logo of naam. Een briefopener wordt veel gebruikt op kantoor om post snel en zonder problemen te openen. Iedere dag komt er bij een bedrijf wel post binnen, dus briefopeners worden veel gebruikt. Als u een briefopener laat bedrukken met uw logo of naam komt u dus dagelijks in beeld.
Bedrukte briefopeners zijn zeer geschikt om aan uw klanten, zakenrelaties of prospects te geven. Niet alleen kunt u de bedrukte briefopeners toesturen om ze te bedanken, maar ook op beurzen, open dagen en andere evenementen kunt u briefopeners als giveaways gebruiken. U kunt ook een leuke draai aan een mailing geven door bedrukte briefopeners in een brief te verzenden naar uw klanten of prospects.

Briefopener graveren

Wilt u echt luxe uitstralen met uw briefopeners? Laat dan briefopeners graveren met uw naam of logo. Door de briefopeners te graveren, zorgt u dat de briefopeners slijt- en krasvast zijn. Dit betekent dat de gravure langdurig mee zal gaan en uw logo dus altijd mooi weergegeven zal worden. Uw logo wordt via een laser in de briefopener gegraveerd. Houdt er wel rekening mee dat de kleur van de gravure afhankelijk is van het materiaal waar de briefopener van is gemaakt.   
Een gegrafeerde briefopener is een prachtig afscheidscadeau voor als iemand jarenlang bij uw bedrijf gewerkt heeft en met pensioen gaat of een ander avontuur tegemoet gaat. Helemaal treffend als deze persoon dagelijks veel post kreeg.

U kunt bij ons al bedrukte briefopeners krijgen vanaf 10 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om grote aantallen af te nemen.

Bestel uw gegraveerde briefopeners bij BudgetGift

Heeft u een briefopener gevonden die u wilt laten bedrukken of graveren? Bestel deze briefopener dan eenvoudig via onze website. U wilt natuurlijk wel weten hoe uw bedrukte briefopeners er uit komen te zien? Als u na uw bestelling het artwork upload op onze website, maakt onze ontwerpstudio een gratis digitale voorbeeldopmaak voor u. Op deze wijze krijgt u een duidelijk beeld wat u kunt verwachten. Zodra u akkoord gaat met het voorbeeldopmaak, nemen wij uw briefopeners in productie.

Heeft u nog vragen over onze briefopeners of komt u er tijdens het bestelproces niet uit? Onze medewerkers helpen u graag. Neem telefonisch contact op via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag direct via onze chat.

Uw klanten zullen dit geschenk zeker waarderen, dat kunnen wij u op een briefje geven!

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment?

Bel onze briefopener specialist
0570 544470
Briefopener graveren. Laat briefopeners graveren met logo!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten