Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
TopStars sport-/reistas bedrukken bedrukken
TopStars sport-/reistas bedrukken bedrukken
Artikelnr 06.0644.01

TopStars sport-/reistas

10 x onbedrukt€ 11,39 p/st
113,90
Kleur
zwart€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking op voorzijde
1 kleur€ 3,00 p/st
30,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 3,00 p/st
+ € 3,89 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
10 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 10 stuks
 
€ 14,39 p/st
25% goedkoper 
€ 10,77 p/st
31% goedkoper 
€ 9,90 p/st
36% goedkoper 
€ 9,28 p/st
Kadopapier
p/st
-
Maak een keuze
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 5-7 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor verzending naar meerdere adressen.

Subtotaal
143,90
Instelkosten totaal
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
143,90
BTW (21%)
30,22
Totaal incl. BTW
174,12
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
06.0644.01
Artikel
TopStars sport-/reistas bedrukken
Kleur
zwart
Materiaal
600 D polyester
Afmetingen
62 x 32 x 29 cm
Gewicht
860 gram

Veel mensen sporten graag en maken dus ook veel gebruik van een sporttas. Is uw doelgroep vaak in de sportschool of bij sportaccommodaties te vinden? Laat dan sporttassen bedrukken met uw logo en geef uw doelgroep als relatiegeschenk deze sporttas. Ook leuk voor uw eigen collega’s natuurlijk.

Royale sport-/reistas van 600D polyester met afneembare/verstelbare schouderriem, stevige bodem en extra vak voor natte spullen. Inhoud 29 ltr.

Drukinformatie

Bedrukking op voorzijde

1 kleur
Zeefdruk - 260 x 90 mm meer informatie
2 kleuren
Zeefdruk - 260 x 90 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Zeefdruk

Screen printing of zeefdruk is een techniek waarbij het drukbeeld op een fijnmazig gaas wordt gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door het gaas geperst, met heldere, scherpe beelden als resultaat. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor zowel grafische doeleinden als voor de industrie. Zo kan er textiel mee bedrukt worden maar worden er ook printplaten en mokken mee bedrukt. 

Zeefdruk is een bedrukkingstechniek die zeer betrouwbaar is met een langdurig resultaat. Deze techniek kan gebruikt worden op gladde ondergronden.

Toepassing op: notitieboekjes, meetlatten, pillendoosjes, bidons, pennen, strandballen, drinkflessen, aanstekers, paraplu's, mokken, kop en schotels, glaswerk.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik het best een herhaalorder doorvoeren?

Als u een herhaalorder wilt plaatsen kunt u het best het artikel gewoon bestellen via onze website en in het opmerkingenveld aangeven dat het om een herhaalorder gaat. Het zou dan fijn zijn als u het ordernummer van de vorige bestelling als referentie meestuurt.

De prijzen wijzigen gemiddeld zo'n twee keer in het jaar, dus het zou goed kunnen dat de orderwaarde iets verschilt t.o.v. de vorige bestelling. Bij een exacte herhaalorder bestaat er ook de mogelijkheid dat de instelkosten lager worden aangezien dezelfde zeef, mal of cliché kan worden gebruikt. Wanneer dit het geval is ziet u dit verrekend in de orderbevestiging.

Een andere optie om een herhaalorder te plaatsen is door contact met ons op te nemen. Ook hier zou het fijn zijn wanneer u als referentie het vorige ordernummer op kunt geven. Wij zullen dan de order voor u aanmaken op basis van de actuele prijs.

Hoe gaat het leveringsproces in zijn werk?

We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van de order. Wanneer bij ons bekend is dat de order wordt verstuurd zullen wij een bericht in uw omgeving zetten en krijgt u een automatische mail. Zodra wij de Track&Trace code hebben ontvangen zullen wij deze ook meteen toevoegen zodat u altijd kunt zien wanneer en óf de order is geleverd.

We merken dat er soms, vooral bij grote organisaties, goederen zoekraken na ontvangst omdat personeelsleden niet van elkaar weten wie de levering heeft aangenomen. Voor dit soort gevallen raden we ook aan om bij de Track&Trace gegevens te bekijken wie er voor de levering heeft getekend. Dit kan een hoop problemen oplossen.

Welke BTW regels gelden er voor klanten uit België?

Belgische klanten bestellen even eenvoudig bij ons als Nederlandse klanten dat doen. En ook de BTW regelingen verschillen in de kern niet erg veel. Echter, Belgische bedrijven met een BTW-identificatienummer hoeven in Nederland geen BTW af te dragen, dit doen ze in België. U besteld als bedrijf bij ons zonder toevoeging van BTW, vervolgens doet u op de gebruikelijke manier aangifte van uw aankoop in België, waarna u ook volgens Belgische wetgeving recht heeft op (eventuele) teruggave van de BTW.

Let op: Belgische particulieren, of klanten die geen recht hebben op teruggave van de BTW in België moeten wèl BTW afdragen in Nederland.

Als ik meerdere drukkleuren heb, betaal ik dan extra instelkosten?

Standaard betaalt u per kleur en/of per positie instelkosten.

Stel u wilt aan de ene zijde van een tas een logo laten drukken met 2 kleuren, dan betaalt u 2 keer € 45,- instelkosten. Wilt u ook de andere zijde bedrukken maar met een ander logo of andere tekst in 1 kleur dan betaalt u nogmaals € 45,- instelkosten. In totaal is dit dus € 135,- aan instelkosten.

Wanneer u de keuze heeft uit een full color bedrukking of borduring, en u kiest een van deze technieken, betaalt u over het algemeen alleen instelkosten per positie ongeacht het aantal kleuren.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment reistassen?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten