Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Geslacht
Levertijd
Maat
 • ... meer
 • ... minder
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
8 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,27
51.0067.01
Verkrijgbaar in
8 kleuren
Vanaf € 2,02
85.2649.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 3,28
07.4159.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,78
08.1558.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 3,90
11.1312.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 7,38
35.0067.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 16,26
85.2643.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 16,94
85.2635.01

Schoenen bedrukken

De techniek staat niet stil, sinds kort is het daarom mogelijk om canvas schoenen digitaal je printen. Helemaal met uw eigen ontwerp of design, all-over in full-color. Wij vinden deze ontwikkeling geweldig. Zelf schoenen ontwerpen online is eenvoudig bij BudgetGift. Stuur ons uw opdruk of design, wij plaatsen de afbeelding of fotoprint digitaal op de schoen. Zo weet u precies hoe de schoen met eigen ontwerp er in het echt uit komt te zien, nog voordat we gaan drukken! 

Waarom schoenen personaliseren?

Schoenen personaliseren met een eigen ontwerp of een zelfs een fotoprint, dat is toch ontzettend gaaf? Wij zien dat sneakers met een eigen ontwerp vaak gebruikt worden voor reclamecampagnes, als relatiegeschenk of als hoofdprijs voor een prijsvraag! Als reclamecampagne kunnen uw klanten kans maken op zelf ontworpen sneakers. De sneakers kunnen vooraf door u ontworpen zijn, maar het is ook mogelijk uw klant zelf een design bij ons te laten maken. 

Schoenen bedrukken goedkoop?

Helaas is het bedrukken van schoenen niet goedkoop. Hiervoor zijn meerdere redenenen. We leggen het graag even uit. Ten eerste is de techniek vrij nieuw, digitale printers die schoenen kunnen bedrukken zijn duur, er zijn er (vooralsnog) dus ook niet erg veel van in Nederland. Bovendien is het een arbeidsintensief werk. Nadat het design geoptimaliseerd is zodat deze precies op de schoen past moeten de gepersonaliseerde sneakers eerst met de hand worden afgeplakt. Dit om te voorkomen dat er inkt op de rubber zool of vetergaten komt. Hoe meer de vraag naar bedrukte schoenen zal toenemen, hoe gestroomlijnder dit proces zal worden. In de toekomst zal het bedrukken van sneakers dus hopelijk voordeliger worden. Desalniettemin denken wij dat de gepersonaliseerde schoenen het geld helemaal dubbel en dwars waard zijn.

Dus trek maar snel uw stoute schoenen aan, en laat uw bedrukte sneakers niet in de schappen staan!

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment schoenen?

Bel onze schoenen specialist
0570 544470
schoenen bedrukken, goedkoop en snel bedrukte schoenen!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten