Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Maat
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
8 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,70
09.0268.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,78
07.1055.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,55
07.1682.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 5,14
85.1932.01
Verkrijgbaar in
3 kleuren
Vanaf € 7,86
85.1959.01
Verkrijgbaar in
3 kleuren
Vanaf € 11,89
130.0036.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 21,49
130.0038.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 25,11
130.0037.01

Schoenentassen bedrukken

Een bedrukte schoenentas met logo cadeau doen aan uw medewerkers of klanten is een uitstekend idee. Heeft u bijvoorbeeld een schoenenzaak? Geef dan een bedrukte schoenentas aan uw klanten mee. Een geschenk waar zij zeker blij mee zullen zijn. Door de schoenentas te bedrukken met uw logo zorgt u er daarnaast voor dat uw winkel gepromoot wordt. Op deze manier blijven de schoenen van uw klanten schoon en kunnen ze bijvoorbeeld meegenomen worden op vakantie of naar een bruiloft.

Bedrukte schoenentassen met logo

Een bedrukte schoenentas is ook handig om in uw kleding- of schoenentas thuis te stoppen. Zo houdt u uw nette schoenen ook echt netjes en daarmee verlengt u de levensduur van uw schoenen. Ook voor sporters zijn bedrukte schoenentassen een leuke giveaway. Fervente sporters gaan veel sportevenementen af en door hun sportschoenen mee te nemen in een bedrukte schoenentas zorgen zij er ook voor dat hun sportschoenen lang meegaan. Onze schoenentassen hebben een groot drukoppervlakte. Hierdoor kunnen wij uw logo groot op de schoenentassen drukken. Uw logo valt hierdoor goed op en kan iedereen die uw bedrukte schoenentas ziet, niet om uw naam heen.

Bestel uw te bedrukken schoenentassen online

Als u een keuze gemaakt heeft welke schoenentas u wilt laten bedrukken met uw logo, dan kunt u deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, kunt u uw logo, tekst of artwork aanleveren bij ons. Onze studio gaat dan voor u aan de slag om een gratis digitale voorbeeldopmaak te maken. Op deze wijze kunt u een goed beeld hoe uw bedrukte schoenentassen er in het echt uit komen te zien. Pas nadat u deze heeft goedgekeurd is uw bestelling definitief bij ons.

Heeft u nog vragen over onze te bedrukken schoenentassen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met vragen over de bedrukking, de voorraad en andere vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)570 54 44 70, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of bereik ons via de chat.

Wilt u toch geen schoenentassen bedrukken met uw logo, tekst of artwork? Wellicht passen onze te bedrukken rugtassen, heuptassen of schoenlepels beter bij u?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze schoentassen?

Bel onze schoentassen specialist
0570-544470
Schoentassen bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten