Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Uw eigen kerstpakketten samenstellen

BudgetGift.nl is dé leverancier van kerstpakketten en kerstgeschenken. Wij bieden een tal van kant en klare kerstpakketten aan zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken.
Wilt u toch een eigen draai geven aan een kerstpakket? Dat is bij BudgetGift.nl ook geen probleem.

Custom made kerstpakket

In overleg met u kunnen we een kerstpakket samenstellen met verschillende items. Dit kunnen zowel artikelen zijn van deze website maar bij grotere aanvragen, vanaf 100 stuks of in overleg, kunnen wij ook artikelen leveren die wij standaard niet aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etens- en drinkwaren of custom made producten. Daarnaast kunnen wij ook voor een geschikte geschenkverpakking, met eventueel uw logo, zorgen. Zo wordt het toch echt leuk om een kerstpakket te ontvangen?!

Kerstpakket samenstellen

Wanneer u echt een compleet kerstpakket handmatig zou willen samenstellen raden we aan om telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen.
Wij kunnen dan moet u doorspreken wat de wensen, het budget en de leverdatum zou moeten zijn. Aangezien BudgetGift.nl in theorie alles kan leveren zijn de mogelijkheden enorm! Ook items die bedrukt zouden moeten worden kunnen wij leveren. Kijk voor een groot aanbod te bedrukken artikelen dan even rond op deze website. Een combinatie tussen bedrukte artikelen, kerstgeschenken en bijvoorbeeld etenswaren is natuurlijk ook geen probleem. Wij zorgen dat de uitgekozen items netjes worden verpakt en de pakketten worden afgeleverd. U wordt dus verder compleet ontlast. BudgetGift.nl levert op maat in overleg met u.

Aangepaste kerstpakketten

Ieder jaar verzorgen wij kerstpakketten voor bedrijven met een persoonlijke tint. Ziet u een mooi standaard kerstpakket op onze website en wilt u nog een item toevoegen? Meestal is dit geen enkel probleem. Ook het toevoegen van een kaartje, label of bedrukt artikel behoort tot de mogelijkheden.

Sport-/ weekendtas als kerstpakket

BudgetGift.nl heeft ook een speciale sport / reistas geselecteerd waarbij extra onbedrukte artikelen toegevoegd kunnen worden. Zo wordt het pakket gedeeltelijk custom made door u samengesteld. Naast deze weekendtas hebben wij 16 veelverkochte en originele artikelen toegevoegd die u als extra bij de tas kunt bestellen. Het is ook mogelijk om voor geringe kosten de tas in te pakken met de extra artikelen. Dit is altijd in overleg. Standaard worden de extra artikelen apart en onbedrukt bij de tas geleverd. Wilt u een item die niet in de lijst van de extra artikelen staat? Geen probleem, als u aangeeft welk artikel u had gewenst voegen wij het gewoon voor u toe. Als u 1 of meerdere artikelen ook bedrukt zou willen hebben is dat ook geen probleem. Houd dan wel rekening met een langere levertijd en hogere kosten. 

Bekijk hier de samen te stellen tas: Kerstpakket samenstellen 

Kerstpakket aanpassen

Wanneer u een standaardpakket van onze website zou willen bestellen maar hier een artikel bij of juist uit zou willen hebben raden we aan om het pakket gewoon via onze website te bestellen.
In het bestelproces heeft u dan de mogelijkheid om via de opmerkingen aan te geven welk artikel eruit of juist erbij zou moeten. Wij zorgen dan dit gebeurt, indien mogelijk, en passen waar nodig de prijs, in overleg, aan.

Voor ieder budget een kerstpakket!

 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten