Gesloten i.v.m. Pinksteren

Op maandag 29 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 30 mei zitten wij weer voor u klaar!

Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
  •  
  • BudgetGift.nl
  • |
  • Meest verkochte paraplu's als relatiegeschenk

Navigatie

Meest verkochte paraplu's als relatiegeschenk

Goedkope paraplu's

    Paraplu's kleine oplage

Alle stormparaplu's

 

 

 

 

 

Alle paraplu's

Golfparaplu's

Opvouwbare Paraplu's 

 

 

 

 

 

 

Funparaplu's

Senz paraplu's

Blunt paraplu's 

 

 

 

 

 

 

De meest verkochte bedrukte paraplu's

Bovenstaand een handig overzicht van de diverse productgroepen die op de site te vinden zijn. Op Budgetparaplu vindt u een ruim overzicht paraplu's. Denk hierbij aan opvouwbare paraplu's, stormparaplu's, funparaplu's en nog veel meer. Uiteraard zijn al onze paraplu's te bedrukken met uw logo. Klik op de afbeelding op naar de gewenste productgroep te gaan. Ondanks het grote aanbod toch niet de geschikte paraplu kunnen vinden om te bedrukken? Wellicht dat een geheel custom made paraplu wat voor u is?

Paraplu zeer gewaardeerd relatiegeschenk

Een paraplu blijft een zeer gewaardeerd relatiegeschenk om te ontvangen. Dit bruikbare geschenk wordt veel gebruikt tijdens de vele regenachtige dagen in Nederland. Dit in combinatie met het grote drukoppervlak op de paraplu's zorgt voor een grote exposure van uw logo/bedrijfsnaam. De prijzen op de site zijn gebaseerd op een bedrukking op 1 segment. Wilt u meerdere segmenten bedrukken? Geen probleem, neem dan even contact met ons. Wij werken graag een offerte voor u uit. 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten