Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
7 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
7 kleuren
Vanaf € 1,02
51.0065.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 1,21
06.0776.02
Verkrijgbaar in
7 kleuren
Vanaf € 1,27
07.4095.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,35
11.1517.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 1,35
11.0413.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,64
12.0733.01
Verkrijgbaar in
3 kleuren
Vanaf € 2,29
11.0099.01

Beach tennissets bedrukken met logo

Wilt u niet alleen lekker luieren op het strand, maar ook actief bezig zijn? Laat onze beach tennissets bedrukken en u zult zich uren vermaken met deze tennisset. Onze te bedrukken beach tennissets zijn niet alleen leuk voor u, maar ook voor uw medewerkers, klanten of partners. Laat onze beach tennissets bedrukken met uw logo en gebruik ze als relatiegeschenk. Onze beach tennissets zijn niet alleen te gebruiken op het strand, maar natuurlijk ook op de camping of in het park. Niet alleen zijn onze te bedrukken beach tennissets leuk voor kinderen. Voor volwassenen zijn onze beach tennissets ook leuk.

Beach tennissets met bedrukking bestellen

BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment aan te bedrukken beach tennissets. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Daarnaast kunnen de beach tennissets op diverse manieren bedrukt worden met uw logo. Bestaat uw logo uit meerdere kleuren? Geen probleem. Onze beach tennissets zijn te bedrukken in 1 tot 4 kleuren en we hebben zelfs varianten die in full color bedrukt kunnen worden met uw logo.

Bedrukte beach tennissets

Wilt u eerst zien hoe uw logo er uit komt te zien op de beach tennissets? Vraag dan een gratis digitale voorbeeldopmaak bij ons aan. Onze studio illustreert dan precies hoe uw bedrukte beach tennisset er uit komt te zien. Wist u trouwens dat u bij elke bestelling sowieso een gratis digitale voorbeeldopmaak krijgt? Heeft u nog vragen over onze te bedrukken beach tennissets? Wij beantwoorden uw vragen graag voor u. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag direct via de chat.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze beach tennissets?

Bel onze beach tennisset specialist
0570-544470
Beach tennissets bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten