Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Vulling
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
4 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,16
27.0107.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,47
126.0019.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,18
27.0126.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,35
27.0106.01

Bedrukte koektrommels

Dubbel pret koektrommels met logo
Koektrommels met bedrukking krijgen is een fijne traktatie. Waar een koekje geserveerd wordt voelt men zich welkom. Een koekje krijgen bij de koffie is al leuk, maar een complete bedrukte koektrommel met koekjes is een waar feest! Het is bovendien een geschenk waar u langere tijd wat aan hebt. Als het u tenminste lukt om niet alle koekjes in één keer op te eten. En zelfs als de koekjes op zijn houdt u nog altijd een leuke bedrukte koektrommel over om opnieuw te gebruiken, voor nieuwe koekjes, of om andere spulletjes in te bewaren. Hierdoor blijft uw logo langer in beeld bij uw relaties.

Opvallen met bedrukte koektrommels

Een koektrommel met bedrukking is een ideaal geschenk voor wie veel informatie kwijt wil. Er zijn verschillende vormen bedrukte koektrommels verkrijgbaar. Zo hebben we de klassieke platte bedrukte koektrommel, met daar in meerdere kleine koekjes. Deze koektrommel heeft de bedrukking op een groot etiket boven op het deksel. Of u kunt kiezen voor een smalle hoge bedrukte koektrommel, met een stapel grotere koeken op elkaar, zoals bijvoorbeeld stroopwafels of Dutch Davelaar koeken. Deze koektrommels met logo krijgen een etiket rondom, all over te bedrukken. Hierdoor valt uw boodschap extra goed op. Maak een opvallend ontwerp, met een ludieke boodschap voor uw bedrukte koektrommel en uw naam zal worden geassocieerd met het fijne gevoel van het eten van een smakelijk koekje.

Bedrukte koektrommels voor jong en oud

Koektrommels met bedrukking zijn leuk voor jong en oud. Of u nu alle koekjes lekker zelf op eet of uitdeelt aan uw vrienden of collega’s. Met een opvallende opdruk kan een bedrukte koektrommel zorgen voor leuke gesprekken, waardoor uw naam nog meer bekendheid krijgt. Een koektrommel met logo kan op meerdere manieren ingezet. Zo is het leuk als individueel cadeau voor bijvoorbeeld een jubilerende werknemer. Of een geschenk om niet met lege handen aan te komen bij een klant waar u op visite gaat, maar u kunt ook standaard een bedrukte koektrommel met koekjes neerzetten wanneer u gasten ontvangt met een kopje koffie. Een koekje uit een bedrukte koektrommel voelt gezelliger en persoonlijker dan een standaard individueel verpakt koekje bij de koffie. Hoe we het ook wenden of keren, bedrukte koektrommels zijn een leuk geschenk waar iedereen wel iets aan heeft. Want zeg nou zelf; de liefde van de mens gaat nog altijd door de maag!

Heeft u vragen of wilt u advies over ons eetbare assortiment?

Bel onze koekjes specialist
0570 544470
Koektrommels bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten