Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Vorm
  • ... meer
  • ... minder
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
9 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,07
21.0007.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,08
21.0008.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,11
21.0047.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,11
21.0048.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,12
21.0044.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,12
21.0046.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,14
21.0049.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,16
21.0045.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 0,92
34.0092.01

Bedrukte maskers en hoedjes

Maskers en hoedjes met een bedrukking zijn de ideale giveaway voor op een feestje of een leuke bijeenkomst. Een bedrukte feestmasker of hoedje zijn een mooi opvallend item waarmee u op een leuke manier aandacht creëert. Wij hebben bij BudgetGift.nl allerlei soorten maskers en hoedjes die u op verschillende manieren kunt laten bedrukken en personaliseren. Een bedrukte feesthoed of masker met uw logo erop is een leuke en makkelijke manier om op een feestje of een bijeenkomst reclame te kunnen maken. Wij kunnen de maskers en hoedjes volledig naar uw wens bedrukken en personaliseren zodat u op een feestje goed voor de dag komt met uw bedrukte masker of hoedje.

Maskers en hoedjes bedrukken en personaliseren

Van een zonneklep tot aan een piraten cap of een leuk kroonhoedje, het is allemaal volledig naar uw wens te personaliseren en te bedrukken met de tekst of het logo die u erop wilt hebben. De hoedjes zijn volledig in full color te bedrukken. Daarnaast hebben wij ook maskers die wij in iedere vorm naar wens voor u kunnen maken en aanpassen. De maskers en hoedjes zijn bijvoorbeeld leuk voor carnaval of een ander leuk evenement of feestje. Het is voor elke vrolijke gelegenheid een grappige giveaway, vooral wanneer deze helemaal naar uw wensen bedrukt en gepersonaliseerd zijn. De maskers zijn voorzien met elastiek en uitgestanste ogen.

Bestel eenvoudig uw masker of hoedje

Heeft u het masker of hoedje gevonden die u wilt bedrukken? Bestel dit artikel dan simpel en snel via onze website en wij regelen alles voor u. Geef na uw bestelling het gewenste artwork aan ons door, zodat onze ontwerpstudio een gratis digitale voorbeeldopmaak voor u kan maken. Nadat u de voorbeeldopmaak heeft goedgekeurd, gaat uw bestelling in behandeling.

Heeft u vragen of aanpassingen aan uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kan telefonisch contact opnemen via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of bereik ons via de chat.

Wilt u liever geen maskers of hoedjes laten bedrukken? Bekijk dan ook eens onze vlaggen- en wimpellijnen, kartonnen bordjes of windmolens.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment hoedjes?

Bel onze hoedjes specialist
0570 544470
Maskers en hoedjes bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten