Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
4 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 0,30
12.0105.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 0,36
11.0435.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,42
07.3391.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,88
58.0052.01

Opvallen met bedrukte fluitjes

Een relatiegeschenk dat er niet alleen leuk uitziet met uw logo er op, maar ook nog eens van grote afstand hoorbaar is en zeker de aandacht trekt! Laat daarom uw logo drukken op fluitjes. Met bedrukte fluitjes wordt uw bereik nog groter en valt uw bedrijf dus nog beter op. Hoe een klein fluitje met logo al grote invloed kan hebben! Want reken maar dat bij de eerste beste keer fluiten alle ogen in de omgeving op u gericht zijn.

Soorten fluitjes met logo

Fluitjes met bedrukking zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben we de klassieke scheidsrechtersfluitjes met logo, maar ook platte fluitjes met logo doen het erg goed. Hierop is het mogelijk om uw logo extra groot te drukken, dus uw logo op een plat fluitje valt nog beter op. Bedrukte fluitjes zijn in vrolijke, felle kleuren verkrijgbaar. Zo zijn ze goed zichtbaar als ze aan een koordje om uw net hangen. Bijkomend voordeel van fluitjes met een bedrukking is dat ze klein zijn, en dus ook makkelijk in een broekzak meegenomen kunnen worden.

Bedrukte fluitjes voor jong en oud

Fluitjes met bedrukking zullen zeker in de smaak vallen bij de jongere doelgroep, want geef toe, het is toch best leuk om met zijn allen zo hard mogelijk op onze bedrukte fluitjes te blazen? Laat kinderen naar hartenlust een vrolijk fluitconcert geven en bied van te voren uw excuses aan de buren aan. Of bestel wat meer bedrukte fluitjes en laat ook de buren gezellig mee blazen op hun eigen fluitjes met logo. Maar bedrukte fluitjes worden niet alleen gebruikt voor vermaak. Ook in de sport wordt er veel gebruik gemaakt van fluitjes met logo, door bijvoorbeeld de scheidsrechter. In sommige gevallen kan een bedrukt fluitje zelfs van levensbelang zijn. Denk maar eens aan een lifeguard die zwemmers in zee moet waarschuwen voor gevaarlijks stroming, of een survivalaar in nood die met een fluitje met logo kan laten horen waar hij zich bevindt.

Heeft u vragen of advies nodig over onze fluitjes?

Bel met onze fluitjes specialist
0570-544470
Fluitjes
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten