Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Formaat
  • ... meer
  • ... minder
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
6 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
19 kleuren
Vanaf € 1,40
21.0004.01
Verkrijgbaar in
15 kleuren
Vanaf € 2,92
21.0027.01
Verkrijgbaar in
19 kleuren
Vanaf € 3,32
21.0023.01
Verkrijgbaar in
15 kleuren
Vanaf € 5,16
21.0028.01
Verkrijgbaar in
15 kleuren
Vanaf € 5,55
21.0024.01
Verkrijgbaar in
15 kleuren
Vanaf € 12,40
21.0025.01

Feestelijke bedrukte reuzenballonnen

Als u ergens ballonnen ziet, dan weet u dat het feest is. En waar een tros met gewone ballonnen al een vrolijk gezicht is, is een tros met bedrukte reuzenballonnen extra indrukwekkend! Reuzeballonnen met logo zijn al van een nog grotere afstand goed zichtbaar. En als de ballon reuze is, dan betekent dat dat uw logo ook reuze groot te zien is. Als dat geen indruk achterlaat!

Met bedrukte reuzenballonnen kunt u op een creatieve manier een feestelijke sfeer creëren voor bijvoorbeeld een opening of open dag. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren die passen bij uw huisstijl. Of combineer niet alleen kleuren, maar ook verschillende afmetingen. Reuzenballonnen met logo zijn er in diverse formaten, variërend van 50cm doorsnede tot wel anderhalve meter! En in combinatie met gewone ballonnen lijken de al zo grote reuzenballonnen met bedrukking dan nóg groter.
Voor speciale liefdevolle gelegenheden zijn bedrukte reuzenballonnen ook verkrijgbaar de vorm van een hart en net als de ronde ballonnen zijn ze in veel verschillende kleuren leverbaar.

Bedrukte reuzenballonnen gebruiken

Reuzenballonnen met een bedrukking zijn leuk om in te zetten voor een feestelijke gelegenheid, maar in vergelijking met gewone ballonnen wel even wat meer werk om op te blazen. Gelukkig zijn bedrukte reuzenballonnen ook geschikt voor helium, zodat u niet zelf hoeft te blazen. Voor het dichtknopen van de bedrukte reuzenballonnen hoeft u ook geen blaren op uw vingers te knopen, want ze zijn eenvoudig af te sluiten clipjes, die gratis worden meegeleverd.

Voor de vervaardiging van de reuzenballonnen met logo wordt gebruik gemaakt van natuurlatex. Dat houdt dus in dat er geen plastic in de ballonnen verwerkt wordt, wat beter is voor het milieu.

Naast dat reuzenballonnen met bedrukking leuk zijn om naar te kijken, zijn ze ook super leuk voor kinderen om mee te spelen. Doordat ze van stevig materiaal gemaakt zijn kunnen ze wel tegen een stootje. Maar niet tegen een prikje, dus blijf wel oppassen, want een reuzenballon die knapt geeft ook een reuzenknal!

Binnen en buiten bedrukte reuzenballonnen

Bedrukte reuzenballonnen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Afhankelijk van o.a. temperaturen en weersomstandigheden zullen bedrukte reuzenballonnen met gewone lucht het buiten enkele dagen goed blijven doen en bij binnen gebruik kunnen ze zelfs tot enkele weken mooi blijven. Gevuld met helium zal dit een stuk korter zijn: binnen 2-3 dagen en buiten 1-2 dagen.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment ballonnen?

Bel onze ballonnen specialist
0570 544470
Reuzenballonnen bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten