Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
9 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
7 kleuren
Vanaf € 0,32
11.1544.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,44
06.1073.04
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,00
06.1225.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,07
11.1370.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 1,26
34.0072.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,31
42.0016.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,36
07.2872.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 1,62
07.2877.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 3,16
11.1519.01

Fidget spinners bedrukken met logo

Het nut van bedrukte fidget spinners
Ineens waren ze er, enkele jaren geleden; fidget spinners met bedrukking. Een enorme rage, met name onder kinderen. Bedrukte fidget spinners kan je laten draaien, wat een rustgevende werking kan hebben. Zo worden fidget spinners met logo ingezet voor schoolgaande kinderen, om de concentratie te verbeteren, maar ook voor volwassenen kan een fidget spinner met logo een ontspannende of concentratieverhogende werking hebben. Daarnaast zijn er ook onderzoeken gedaan naar de effecten van bedrukte fidget spinners bij aandachtstoornissen, angsten en zelfs om van het roken af te komen. Een bedrukte fidget spinner heeft in al zijn eenvoud een positieve psychologische invloed op veel mensen. Ook al is de rage inmiddels lang niet meer zo groot als hij enkele jaren geleden was, de uitwerking van de fidget spinners met logo blijft hetzelfde. Gaat u uw logo drukken op fidget spinners, dan zal uw logo geassocieerd worden met een positief en ontspannen gevoel.

Soorten fidget spinners met logo

Fidget spinners met bedrukking zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast het basismodel bedrukte fidget spinner zijn er ook modellen verkrijgbaar in de vorm van markeerstiften, of handige usb oplaadkabels. Of wat dacht u van een bedrukte fidget spinner flesopener? Of een pen met een kleine fidget spinner als clip. Zo zijn de fidget spinners met logo niet alleen goed voor uw mentale gezondheid, maar zijn ze ook nog eens handig voor dagelijks gebruik. Multifunctioneel dus!

Bedrukte fidget spinners voor jong en oud

Bedrukte fidget spinners zijn nuttig en leuk voor jong en oud. Naast de rustgevende en concentratie verhogende functie is het ook gewoon leuk speelgoed. U kunt met de bedrukte fidget spinners trucjes doen, zoals de draaiende spinner laten balanceren op uw vingertop of neus. Of samen wedstrijdjes houden wie zijn of haar bedrukte fidget spinner het langst kan laten draaien. Laat een fidget spinner full color bedrukken met een mooie graphic en kijk hoe gaaf het effect is wanneer de bedrukte fidget spinner ronddraait. Door het compacte formaat is een fidget spinner met logo gemakkelijk mee te nemen in een tas of broekzak. Zo heeft u hem altijd bij de hand op momenten dat u hem even nodig heeft. Bedrukte fidget spinners zijn een ideaal relatiegeschenk voor jong en oud.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment?

Bel onze anti-stress specialist
0570 544470
Fidget spinners bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten