Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
9 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,37
07.3069.01
Verkrijgbaar in
8 kleuren
Vanaf € 1,63
07.2342.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,65
08.0410.01
Verkrijgbaar in
8 kleuren
Vanaf € 3,19
07.2322.01
Verkrijgbaar in
8 kleuren
Vanaf € 3,56
07.2323.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,30
35.0315.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,63
07.1655.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,68
11.0696.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 8,18
07.1560.01

Fietsreparatieset bedrukken met uw logo

Wilt u fietsreparatiesetjes bedrukken met uw logo? BudgetGift.nl biedt verscheidene fietsreparatiesetjes aan die u allemaal kunt bedrukken met uw logo. Nederland is één van de grootste fietslanden ter wereld. Dagelijks zitten er miljoenen mensen op de fiets in ons land. Naar het werk of school toe, of gewoon recreatief een rondje fietsen. Natuurlijk kan er altijd iets kapot gaan aan uw fiets en wilt u, vooral als u op een verlaten fietspad buitenaf staat, graag naar huis. Met deze fietsreparatiesetjes zorgt u dat u en uw relaties veilig thuis komen. Laat de fietsreparatiesetjes bedrukken met uw logo en gebruik ze als giveaway of relatiegeschenk.

Bedrukte fietsreparatiesetjes

Onze fietsreparatiesetjes kunt u naar wens laten bedrukken met uw logo, tekst of artwork. Vooral als u een bedrijf heeft welke een connectie heeft met fietsen, is het een leuk item om weg te geven aan (potentiële) klanten. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een fietswinkel? Dan zijn deze fietsreparatiesetjes een leuke giveaway bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Laat de fietsreparatiesetjes bedrukken met uw logo en u bent er van verzekerd dat uw klanten blij zijn als ze veilig thuis komen na pech met de fiets.

Bestel uw bedrukte fietsreparatiesetjes bij BudgetGift.nl

U weet welk fietsreparatiesetjes u wilt laten bedrukken met uw logo, tekst of artwork? Plaats deze dan in onze winkelwagen en doorloop ons simpele bestelproces. Nadat u de bestelling voltooid heeft, krijgt u de mogelijkheid om uw logo, tekst of artwork aan te leveren. Onze studio zorgt er dan voor dat u een digitaal voorbeeldopmaak krijgt van uw bedrukte fietsreparatiesetje. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw bedrukte fietsreparatiesetjes er met uw logo uit komt te zien. Wilt u meer te weten komen over onze te bedrukken fietsreparatiesetjes? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag via onze chat. Wilt u toch iets anders laten bedrukken dan fietsreparatiesetjes? Bekijk dan eens onze fietsbellen, fietslampjes of andere fietsartikelen.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment?

Bel onze fietsreparatieset specialist
0570 544470
Fietsreparatieset
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten