Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
5 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,68
07.3846.01
Verkrijgbaar in
3 kleuren
Vanaf € 0,84
06.0832.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,91
11.0820.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,51
08.0715.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,24
34.0063.01

Fietsbellen bedrukken

Bedrukte fietsbellen zijn een erg leuk geschenk voor uw relaties. Nederlanders zitten namelijk veel op de fiets. Of dit nu op de gewone fiets is, de elektrische fiets of wielrenfiets is. Het hebben van een goede fietsbel is natuurlijk wel een must als u andere fietsers gaan inhalen. Laat fietsbellen bedrukken met uw logo om extra de aandacht te trekken. Nederland bestaat uit miljoenen fietsers, dus uw bereik met bedrukte fietsbellen is enorm.

Bedrukte fietsbellen met uw logo

Fietsbellen kunnen bedrukt goed ingezet worden als promotiemateriaal. Heeft u bijvoorbeeld een fietsenhandel? Laat dan fietsbellen bedrukken met uw logo en bevestig ze aan de fiets van uw nieuwe klanten. Zo fietsen uw klanten veilig rond en maken ze tevens reclame voor uw bedrijf met de bedrukte fietsbellen. Komen veel van uw medewerkers op de fiets naar het werk? Dan kunt u natuurlijk ook uw fietsende medewerkers een bedrukte fietsbel geven met uw logo er op.

Bestel uw bedrukte fietsbellen bij BudgetGift.nl

Wij hebben een ruim assortiment aan fietsbellen om te bedrukken. Onze fietsbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende drukmogelijkheden. Zo kunt u uw gewenste bedrukte fietsbel samenstellen. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw bedrukte fietsbellen dan gemakkelijk via onze website. Nadat u de bestelling hebt afgerond, krijgt u de mogelijkheid om uw logo te uploaden. Onze studio maakt dan een gratis digitale voorbeeldopmaak voor u. Zo weet u hoe uw bedrukte fietsbellen er uit komen te zien. Heeft u vragen over onze te bedrukken fietsbellen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u advies wilt of creatieve ideeën wilt, kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag via onze chat. Wilt u liever toch iets anders bedrukken dan fietsbellen? Bekijk dan ook eens onze fietslampjes of andere fietsartikelen.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment fietsbellen?

Bel onze fietsbellen specialist
0570 544470
Fietsbellen
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten