Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
7 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 0,82
07.0190.03
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 0,93
07.3239.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 0,94
51.0006.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,23
11.0923.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,88
83.0032.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,98
11.1162.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 20,63
11.1246.01

Auto zonneschermen bedrukken met uw logo

Auto zonneschermen bedrukken met uw logo, tekst of artwork zijn ideale relatiegeschenken voor tijdens het voor- en najaar. Autozonwering beschermt uw passagiers van de felle zonnestralen. Of dit nu vrienden, buren of uw kinderen zijn. Met bedrukte auto zonneschermen kunnen zijn relaxed achter in zitten. Staat uw auto vaak op een open parkeerplaats zonder beschutting? Dan zijn bedrukte auto zonneschermen een welkome toevoeging. Door de auto zonneschermen aan de ramen te bevestigen blijft uw auto een stuk koeler. Dit scheelt enorm en door de auto zonneschermen te laten bedrukken zorgt u er tevens voor dat uw auto er leuk uit ziet.

Bedrukte auto zonneschermen met uw logo

Naast dat auto zonneschermen gewoon praktisch zijn tegen de felle zon, kunnen ze ook zakelijk ingezet worden. Autoreclame is namelijk nog altijd één van de meest krachtige reclame die er is. Door auto zonneschermen te laten bedrukken is uw logo, tekst of artwork veel te zien onderweg. Hierdoor komt uw naam goed onder de aandacht.

Bestel gemakkelijk uw bedrukte auto zonneschermen bij BudgetGift.nl

Zoals u ziet hebben wij een ruime keuze uit auto zonneschermen om te bedrukken. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel dan uw gewenste auto zonneschermen via onze website. Wilt u weten hoe uw logo op de auto zonnescherm bedrukt wordt? Vraag dan bij ons een vrijblijvende voorbeeldopmaak aan. Onze studio maakt dan een digitaal voorbeeld voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw bedrukte auto zonneschermen er uit komen te zien. Wilt u meer informatie over onze te bedrukken auto zonneschermen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. We zijn te bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag via onze chat. Wilt u liever toch geen auto zonneschermen bedrukken? Bekijk dan ook eens onze parkeerschijven, sponzen of andere auto-artikelen

0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten