Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
7 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,06
51.0007.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,08
33.0066.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,11
06.0307.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,14
12.0101.17
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,32
35.0028.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 0,36
08.0733.02
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,79
42.0014.01

Timmermanspotloden bedrukken

Een timmermanspotlood, welke klusser heeft er niet minstens één op zijn werkbank of in zijn gereedschapskist liggen? Timmermanspotloden met een bedrukking zijn een ideaal relatiegeschenk in de klus- of bouwbranch. Iedere handige doe-het-zelver en professionele bouwer maakt er dankbaar gebruik van. Laat u dus timmermanspotloden bedrukken, dan wordt uw logo dus veel gezien. Het is een nuttig en goedkoop geschenk, dus ideaal als strooigoed, om uw logo op timmermanspotloden te verspreiden over een groot publiek.

Bedrukte timmermanspotloden voor uw bedrijf

Bedrukte timmermanspotloden zijn in veel opzichten erg handig. Zo zijn ze niet rond maar ovaal, zodat ze niet makkelijk wegrollen. Bedruk timmermanspotloden aan beide zijden en uw logo blijft altijd goed zichtbaar. Of ze nu op een werkbank liggen of typerend achter een oor geschoven zijn. Ook is het met bedrukte timmermanspotloden, in tegenstelling tot veel ‘gewone’ tekenpotloden, mogelijk om op veel verschillende, ruwe oppervlakken duidelijke strepen of aantekeningen te zetten. Dat komt omdat de stift van het timmermanspotlood extra stevig is. Dus voor op hout, steen of beton is een bedrukt timmermanspotlood met logo goed te gebruiken. Door het handige formaat, ongeveer net zo groot als een gemiddelde duimstok, is een timmermanspotlood met logo makkelijk op te bergen in de daarvoor bestemde vakjes van bijvoorbeeld een klusbroek of -vest. Zo heeft u het timmermanspotlood met bedrukking altijd dicht in uw buurt om snel te kunnen pakken.

Bedrukte timmermanspotloden met logo

Een timmermanspotlood met logo is onmisbaar voor iedere klusser. Door timmermanspotloden te vervaardigen in felle kleurtjes vallen ze goed op en is het bedrukte timmermanspotlood altijd makkelijk terug te vinden tussen uw klusmaterialen. Helemaal als het timmermanspotlood bedrukt is met ook nog eens een opvallend logo. Door zijn stevige stift en ovale vorm zal een timmermanspotlood met logo minder snel breken dat een gewoon potlood. Door de timmermanspotloden aan twee kanten te slijpen heb je hem altijd meteen goed vast om meteen te tekenen. Door uw logo op timmermanspotloden in het midden te drukken slijp je zo van beiden kanten naar het logo toe, zodat deze zo lang mogelijk zichtbaar blijft.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment schrijfwaren?

Bel onze schrijfwaren specialist
0570 544470
Timmermanspotloden bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten