Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
9 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,30
06.0812.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,33
11.0285.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,37
12.0024.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,38
08.0489.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,39
12.0023.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,40
08.0488.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,41
12.0071.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,75
12.0072.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 11,94
11.0020.01

Puzzels bedrukken met uw logo

U houdt er wel van om puzzels op te lossen? Met onze te bedrukken puzzels kunt u uzelf, collega’s en klanten uitdagen. Wie heeft het snelst de puzzel opgelost? Bij ons kunt u kiezen uit diverse schuifpuzzels in diverse maten. Niet alleen voor kinderen zijn puzzels leuk, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Laat uw logo of artwork op de puzzel drukken en laat uw collega’s of klanten uw puzzel oplossen. Ook als u iets nieuws wilt aankondigen, kunt u dit bekend maken met een leuke puzzel.

Bedrukte puzzels met logo

Bedrukte puzzels zijn een erg leuke giveaway voor kinderen. Om ze bijvoorbeeld af te leiden bij iets onprettigs, zoals een bezoekje aan de tandarts of huisarts. Natuurlijk zijn bedrukte puzzels ook te gebruiken als een leuke incentive op een beurs of andere evenement. Ook voor de oudere doelgroep zijn bedrukte puzzels een mooie manier om het geheugen te trainen.

Zoals u ziet zijn onze te bedrukken puzzels voor allerlei doeleinden geschikt. De puzzels zijn in full color te bedrukken met uw logo, naam of artwork.

Bestel uw te bedrukken puzzels gemakkelijk online

Bij BudgetGift.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment te bedrukken puzzels. Zit er een puzzel tussen die u wilt bestellen? Dan kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Stel de bedrukking in en kies het aantal dat u wilt. Als u dit gedaan hebt kunt u deze in uw winkelwagen plaatsen. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, krijgt u de mogelijkheid om uw logo aan te leveren bij ons. U ontvangt bij elke bestelling altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf en weet u hoe uw bedrukte puzzel er uit komt te zien.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van puzzels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag direct via onze chatfunctie. Toch geen puzzels bedrukken met uw logo? Misschien zijn onze te bedrukken kaartspellen, gezelschapsspellen of knuffels meer wat voor u?

0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten