Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
7 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,54
11.0227.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,86
06.0056.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,83
51.0046.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,46
07.0019.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,17
07.0009.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,62
07.1559.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,19
11.0006.01

Kompas bedrukken

U wilt uw klantrelaties helpen de juiste weg te vinden? Laat dan een kompas bedrukken met uw bedrijfslogo of –naam. Een bedrukte kompas is een luxe relatiegeschenk met een symbolisch waarde. Gaat uw bedrijf een andere weg inslaan? Of is er een fusie aanstaande? Misschien heeft u een bedrijf overgekocht en wilt u het personeel op een ludieke wijze laten weten dat de toekomst er rooskleurig uit ziet? Laat een kompas bedrukken met uw logo en verstuur deze als boodschap naar uw medewerkers en klantrelaties. Ze zullen de bedrukte kompassen zeker op prijs stellen en de boodschap die de kompassen met zich meedragen.

Bedrukte kompas met logo

Organiseert u veel buitenactiviteiten in de natuur? Denk bijvoorbeeld aan GPS- of wandeltochten. Een bedrukte kompas is dan een zeer toepasselijk relatiegeschenk voor uw klanten. U helpt ze altijd de goede weg te vinden en u weet bijna zeker dat ze uw bedrukte kompas vaker gaan gebruiken.
Ook bij beurzen en open dagen zijn kompassen een leuke giveaway. Bezoekers zijn vaak op zoek naar nieuwe ontwikkelingen of een nieuwe toekomst. Met een bedrukte kompas wijst u ze de juiste weg. Een giveaway met een leuke boodschap, die gewaardeerd zal worden door de bezoekers.

Kompas bedrukken bij BudgetGift

Bij een bedrukte kompas denkt men vaak dat dit een erg duur relatiegeschenk is. Laat u door ons verrassen, want dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Bij ons heeft u al 500 bedrukte kompassen vanaf €0,96 per stuk.
Heeft u de kompas gevonden die u wilt laten bedrukken? Bestel deze dan simpel via onze website. Als u toch nog vragen heeft tijdens het bestelproces, of er na, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Dit kan telefonisch via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of ga het gesprek met ons aan via de chat.

Uw relaties verdwalen nooit meer, met een gepersonaliseerde kompas van BudgetGift!

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment kompassen?

Bel onze kompassen specialist
0570 544470
Kompas met logo als relatiegeschenk, bij BudgetGift!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten