Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Opvouwbare fles Funny roodOpvouwbare fles Funny
Opvouwbare fles Funny rood
Opvouwbare fles Funny
Artikelnr 83.0102.01

Opvouwbare fles Funny 350 ml

250 x onbedrukt€ 0,68 p/st
170,00
Kleur
rood€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking achterzijde
1 kleur€ 0,49 p/st
122,50
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,49 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
250 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 250 stuks
 
€ 1,17 p/st
15% goedkoper 
€ 1,00 p/st
21% goedkoper 
€ 0,92 p/st
29% goedkoper 
€ 0,83 p/st
33% goedkoper 
€ 0,78 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 6-9 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor verzending naar meerdere adressen.

Subtotaal
292,50
Instelkosten totaal
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
292,50
BTW (21%)
61,43
Totaal incl. BTW
353,93
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
83.0102.01
Artikel
Opvouwbare fles Funny bedrukken
Kleur
rood
Materiaal
PA / PE
Inhoud
35 cl.
Afmetingen
120 x 210 mm

Een opvouwbare fles gemaakt van PA en PE met een leuk ontwerp. De opvouwbare fles heeft een inhoud van 350 ml.

Drukinformatie

Bedrukking achterzijde

1 kleur
Zeefdruk - 70 x 50 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Zeefdruk

Screen printing of zeefdruk is een techniek waarbij het drukbeeld op een fijnmazig gaas wordt gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door het gaas geperst, met heldere, scherpe beelden als resultaat. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor zowel grafische doeleinden als voor de industrie. Zo kan er textiel mee bedrukt worden maar worden er ook printplaten en mokken mee bedrukt. 

Zeefdruk is een bedrukkingstechniek die zeer betrouwbaar is met een langdurig resultaat. Deze techniek kan gebruikt worden op gladde ondergronden.

Toepassing op: notitieboekjes, meetlatten, pillendoosjes, bidons, pennen, strandballen, drinkflessen, aanstekers, paraplu's, mokken, kop en schotels, glaswerk.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Wat zijn de instelkosten?

Instelkosten zijn de kosten die gemaakt worden ter voorbereiding van het bedrukken van artikelen.

Onder deze instelkosten vallen bijvoorbeeld het instellen van de machine, het maken van mallen, het uitdraaien van (druk)films, het mengen van de inkt, het opmaken van een cliché en het aanpassen van de drukpositie.

De instelkosten worden per kleur en per positie berekend tenzij anders vermeld.

De instelkosten zijn afhankelijk van het artikel en/of druktechniek.

Wanneer u een exacte herhaalorder plaatst kunnen soms (een deel van) de instelkosten bespaard worden aangezien dan dezelfde mal, drukfilm of cliché gebruikt kan worden.

Dit wordt in dat geval verwerkt in de orderbevestiging of offerte.

Ik heb meer/minder geleverd gekregen, wat nu?

Ondanks dat we ons uiterste best doen het te voorkomen, wil het soms toch wel eens voorkomen dat er iets meer of iets minder geleverd wordt dan het bestelde aantal. Wij geven ook altijd aan in de orderbevestiging aan dat er kans is op over-/onderlevering. Hierbij wordt het percentage van 10% voor een onder-/overlevering van het bestelde aantal gehanteerd. De reden hiervan is dat een machine voor een bepaald aantal is afgesteld. Daarnaast heeft het te maken met de verpakkingseenheid van de artikelen.

Wanneer er meer geleverd is dan besteld zal dit in rekening worden gebracht. Indien er minder is geleverd zal dit gecrediteerd worden.

Voorbeeld 1: U bestelt 500 pennen en u krijgt er 550, dit valt binnen de marge van 10% overlevering. Er worden 550 stuks in rekening gebracht. Indien u al heeft betaald, krijgt u na de levering een restfactuur van de 50 pennen die te veel zijn geleverd.

Voorbeeld 2: U bestelt 500 pennen en u krijgt er 450, dit valt binnen de marge van 10% onderlevering. Er worden 450 pennen in rekening gebracht. Indien u al heeft betaald, krijgt u de waarde van de 50 pennen die te weinig zijn geleverd, gecrediteerd.

 

Ik heb geen logo in PMS kleuren, kunnen jullie dit omzetten of uitlezen?

Vaak wordt bij het ontwerp van een logo een (of meer) PMS kleur(en) aan het logo gegeven. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn.

Als u zelf niet weet wat uw PMS kleur is en u kunt dit niet zelf achterhalen, dan kunnen wij, aan de hand van de (CMYK, RGB, HEX-)kleuren in uw logo, zelf een dicht in de buurt komende PMS kleur voor u zoeken. Dit gebeurt met de computer en wij kunnen geen garantie geven dat dit ook daadwerkelijk de juiste PMS kleur is die oorspronkelijk aan uw logo is toegekend.

Onder het tabje Huisstijl in uw account bieden wij u tevens de mogelijkheid om uit een lijst zelf een PMS kleur te kiezen voor het logo/tekst.

Kan ik mijn lettertype ook doorgeven of uploaden?

Jazeker, voor ons is het het best werkbaar wanneer u een tekst als lettercontouren uploadt, in uw account onder Huisstijl, in een .eps of .ai bestand.

Als u geen dergelijk bestand heeft is het van belang dat u aangeeft wat de exacte tekst moet zijn. Daarbij horen we graag in welke drukkleur en in welk lettertype uw tekst gedrukt moet worden.

U kunt het gewenste lettertypebestand vervolgens ook uploaden zodat wij altijd het juiste lettertype gebruiken.

Indien u het lettertype bestand niet heeft horen we graag in welk lettertype de tekst moet worden opgemaakt. Wij hebben niet altijd het gewenste lettertype in bezit maar proberen deze altijd alsnog te downloaden of een vergelijkbaar lettertype te zoeken.

Als u geen lettertype doorgeeft maken wij de tekst op basis van een standaard lettertype zoals Arial.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment waterzakken?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten