Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Kinderen
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oudOdile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oudOdile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oudOdile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oudOdile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Artikelnr 07.3905.01

Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud

50 x onbedrukt€ 2,67 p/st
133,50
Kleur
Neon Yellow€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking achterzijde
1 kleur€ 1,48 p/st
74,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 1,48 p/st
+ € 2,39 p/st
+ € 3,40 p/st
+ € 4,51 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 45,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
50 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 50 stuks
 
€ 4,15 p/st
16% goedkoper 
€ 3,47 p/st
25% goedkoper 
€ 3,10 p/st
30% goedkoper 
€ 2,92 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 7-9 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie

Subtotaal
207,50
Instelkosten totaal
45,00
Verzendkosten
15,00
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
267,50
BTW (21%)
56,18
Totaal incl. BTW
323,68
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
07.3905.01
Artikel
Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud
Kleur
Neon Yellow
Materiaal
polyester
Geslacht
Kinderen
Afmetingen
45 x 47 cm
Gewicht
77 gram

Zorgt u dat uw collega’s of doelgroep gezien wordt in het verkeer of op het werk? Met dit veiligheidshesje wel. Bedruk dit veiligheidslogo met uw logo en zorg er ook voor dat u gezien wordt.

Odile veiligheidsvest met klittenband voor kinderen van 3-6 jaar oud. Vest met hoge zichtbaarheid in XXS-formaat, geschikt voor kinderen van 3-6 jaar met een lengte van de 70-104 cm. Groot decoratievlak aan de voor- en achterzijde van het vest. Op de schouder en de onderste elastische banden zitten klittenbandsluitingen die extra veiligheid bieden en ervoor zorgen dat het vest gemakkelijk is aan te trekken. De elastische banden aan de andere kant maken het rekbaar, waardoor het gemakkelijk over dikke jassen te dragen is. Het vest is getest en gecertificeerd volgens de norm EN 1150:1999. Het voldoet ook aan de PBM-richtlijnen voor toepassing beschreven in de verordening (EU) 2016/425 Persoonlijke Beschermingsmiddelen Categorie II. Polyester.

Drukinformatie

Bedrukking achterzijde

1 kleur
Zeefdruk - 230 x 100 mm meer informatie
Transfer - 230 x 100 mm meer informatie
2 kleuren
Zeefdruk - 230 x 100 mm meer informatie
Transfer - 230 x 100 mm meer informatie
3 kleuren
Zeefdruk - 230 x 100 mm meer informatie
Transfer - 230 x 100 mm meer informatie
4 kleuren
Zeefdruk - 230 x 100 mm meer informatie
Transfer - 230 x 100 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Zeefdruk

Screen printing of zeefdruk is een techniek waarbij het drukbeeld op een fijnmazig gaas wordt gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door het gaas geperst, met heldere, scherpe beelden als resultaat. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor zowel grafische doeleinden als voor de industrie. Zo kan er textiel mee bedrukt worden maar worden er ook printplaten en mokken mee bedrukt. 

Zeefdruk is een bedrukkingstechniek die zeer betrouwbaar is met een langdurig resultaat. Deze techniek kan gebruikt worden op gladde ondergronden.

Toepassing op: notitieboekjes, meetlatten, pillendoosjes, bidons, pennen, strandballen, drinkflessen, aanstekers, paraplu's, mokken, kop en schotels, glaswerk.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Transfer

Transfer is een techniek waarbij eerst een zeefdrukbeeld op papier wordt gemaakt dat vervolgens door middel van hitte en lijm wordt overgebracht op het product. Transferdruk is een opdrukmethode die uitermate geschikt is voor gedetailleerde opdrukken in meerdere kleuren.

Toepassing op: schorten, tasjes, rugzakken, non-woven tasjes, kurk, lanyards, textiel.

Keramische Transfer

Een speciale vorm van transferdruk is de keramische transfer. Hierbij worden transfervellen voorzien van een zeefdruk bedrukking, met speciale keramische inkt. Bij de zeefdruktransfer wordt de opdruk kleur voor kleur door middel van de zeefdruktechniek op het transferpapier aangebracht. De bedrukte transfervellen worden vervolgens op maat gesneden en vervolgens handmatig aangebracht op onder andere porselein, aardewerk en diverse glaswerk. Vervolgens gaan de producten de oven in en wordt het logo ingebrand bij een temperatuur tussen de 500 tot 1300 °C. Het resultaat? Een vaatwasmachinebestendige opdruk.

Toepassing op: mokken, kop en schotels, borden, schalen, glazen, paraplu's.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Waar kan ik mijn logo uploaden of aanleveren?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, komt u in uw eigen 'Mijn Omgeving' waar u de mogelijkheid heeft om uw logo te uploaden. Wanneer u deze niet bij de hand heeft kunt u het logo altijd later nog uploaden in uw account.

Houd er dan wel rekening mee dat dit z.s.m. gebeurt zodat wij een drukproef kunnen maken en de levertijd dus niet in gevaar komt.

Kan mijn artwork groter gedrukt worden?

Doorgaans wordt uw artwork in de voorbeeldopmaak op het maximaal mogelijke drukformaat weergegeven op het artikel.

De drukformaten zijn door de drukkers zorgvuldig per artikel bepaald. In sommige gevallen kunnen we met de drukker overleggen of het misschien mogelijk is om groter te drukken.

De kans bestaat dan dat we hiervoor moeten uitwijken naar een andere drukmachine/-techniek, om te voorkomen dat uw artwork kwaliteit verliest. Hierdoor zouden de drukkosten hoger kunnen uitvallen. Als dit het geval is, dan zullen wij dit altijd eerst met u overleggen.

Kan ik de factuur downloaden?

Ja, u kunt te allen tijde de factuur downloaden in uw eigen 'Mijn Omgeving'. Dit kunt u doen onder het het tabje 'Facturen'.

Hoe wordt er omgegegaan met mijn privacy?

BudgetGift respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Waarom wij gegevens verzamelen

BudgetGift gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij BudgetGift zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Als u dit niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@budgetgift.nl.

Uw gegevens zijn veilig

Als u bij BudgetGift een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw BudgetGift-account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Beoordelingen en recensies

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Prijsvragen

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

BudgetGift verkoopt uw gegevens niet

Budgetgift zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij BudgetGift. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment fietsartikelen?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten