Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
MyKit Bike Repair WhiteMyKit Bike Repair WhiteMyKit Bike Repair WhiteMyKit Bike Repair WhiteMyKit Bike Repair White bedrukken bedrukkenMyKit Bike Repair White
MyKit Bike Repair White
MyKit Bike Repair White
MyKit Bike Repair White
MyKit Bike Repair White
MyKit Bike Repair White bedrukken bedrukken
MyKit Bike Repair White
Artikelnr 07.2323.01

MyKit Fiets reparatie set

100 x onbedrukt€ 6,57 p/st
657,00
Kleur
wit€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking Romp
Fullcolor€ 0,46 p/st
46,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,46 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 45,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Bedrukking voorzijde onderin
Onbedrukt€ 0,00 p/st
-
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,46 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Bedrukking achterzijde
Onbedrukt€ 0,00 p/st
-
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,46 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
100 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 100 stuks
 
€ 7,03 p/st
23% goedkoper 
€ 5,38 p/st
42% goedkoper 
€ 4,11 p/st
42% goedkoper 
€ 4,08 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 20-25 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 20-25 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie

Subtotaal
703,00
Instelkosten totaal
45,00
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
748,00
BTW (21%)
157,08
Totaal incl. BTW
905,08
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
07.2323.01
Artikel
MyKit Bike Repair White bedrukken
Kleur
wit
Materiaal
kunststof
Afmetingen
10 x 3 x 13,4 cm
Gewicht
95 gram

MyKit Fiets reparatie set. Deze Mykit is speciaal samengesteld voor fietsers. Of u nu de bergen in gaat of met het hele gezin op pad bent op vakantie. Met deze kit bent u voorbereid op eventuele kleine ongevallen tijdens het fietsen of een lekke band. Inhoud:12 Waterbestendige pleisters, 4 Vochtige reinigingsdoekjes, 2 Droge reinigingsdoekjes, 1 Fiets Repartiesetje. Alle eerste hulp en verzorgingsartikelen in de kit voldoen aan de EU regelgeving. Prijs is incl. Full colour opdruk. Neem contact met ons op indien u het label aan de voor- en achterzijde naar eigen ontwerp opgemaakt wilt hebben. Kunststof.

Drukinformatie

Bedrukking Romp

Fullcolor
Sticker - 90 x 127 mm meer informatie

Bedrukking voorzijde onderin

Fullcolor
Sticker - 25 x 25 mm meer informatie

Bedrukking achterzijde

Fullcolor
Sticker - 90 x 92 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Sticker

Aanvullende informatie is nog niet beschikbaar.

Meest gestelde vragen

Waar kan ik mijn logo uploaden of aanleveren?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, komt u in uw eigen 'Mijn Omgeving' waar u de mogelijkheid heeft om uw logo te uploaden. Wanneer u deze niet bij de hand heeft kunt u het logo altijd later nog uploaden in uw account.

Houd er dan wel rekening mee dat dit z.s.m. gebeurt zodat wij een drukproef kunnen maken en de levertijd dus niet in gevaar komt.

Kan mijn artwork groter gedrukt worden?

Doorgaans wordt uw artwork in de voorbeeldopmaak op het maximaal mogelijke drukformaat weergegeven op het artikel.

De drukformaten zijn door de drukkers zorgvuldig per artikel bepaald. In sommige gevallen kunnen we met de drukker overleggen of het misschien mogelijk is om groter te drukken.

De kans bestaat dan dat we hiervoor moeten uitwijken naar een andere drukmachine/-techniek, om te voorkomen dat uw artwork kwaliteit verliest. Hierdoor zouden de drukkosten hoger kunnen uitvallen. Als dit het geval is, dan zullen wij dit altijd eerst met u overleggen.

Kan ik de factuur downloaden?

Ja, u kunt te allen tijde de factuur downloaden in uw eigen 'Mijn Omgeving'. Dit kunt u doen onder het het tabje 'Facturen'.

Hoe wordt er omgegegaan met mijn privacy?

BudgetGift respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Waarom wij gegevens verzamelen

BudgetGift gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij BudgetGift zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Als u dit niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@budgetgift.nl.

Uw gegevens zijn veilig

Als u bij BudgetGift een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw BudgetGift-account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Beoordelingen en recensies

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Prijsvragen

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

BudgetGift verkoopt uw gegevens niet

Budgetgift zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij BudgetGift. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment fietsartikelen?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten