Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
7 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 3,62
08.0569.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 1,43
07.0706.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,61
07.1620.03
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,19
06.0859.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 19,81
178.0001.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 28,72
42.0064.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 30,58
08.1245.03

Radio’s bedrukken met uw logo

Met te bedrukken radio’s haalt u muziek in huis. Muziek is voor veel mensen erg belangrijk. Het heeft een groot effect op onze emoties. We worden heel vrolijk van muziek of gebruiken het om persoonlijke situaties te verwerken. Al met al een goede reden om een bedrukte radio als relatiegeschenk te geven aan uw medewerkers of klanten. U weet zeker dat de bedrukte radio’s gebruikt gaan worden.
Bedrukte radio’s kunt u ieder moment geven. Of dit nu als een geschenk voor de zomer is, of als eindejaarsgeschenk, een bedrukte radio kunt u dus altijd geven.

Bedrukte radio’s met logo

Heeft u een jongere doelgroep? Dan zijn te bedrukken radio’s helemaal een leuk relatiegeschenk. Jongeren draaien veel muziek en zijn vaak onderweg. Onze te bedrukken radio’s zijn draagbaar en kunnen met draad gekoppeld worden aan hun smartphone. Zo geniet uw doelgroep waar dan ook van muziek.

In ons assortiment hebben wij ook een DAB+ radio. DAB+ is de nieuwe manier van radio luisteren, wat zorgt voor een ruisvrij ontvangst. Nooit meer wegvallende radiozenders dus.

Al onze radio’s zijn te bedrukken met uw logo. U kunt kiezen voor een simpele 1 kleuren opdruk, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een full color opdruk, waardoor uw logo kleurrijk op de radio gedrukt wordt.

Bestel bij ons uw bedrukte radio’s

Heeft u uw gewenste radio gevonden die u wilt laten bedrukken met uw logo? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen via onze website. U wilt natuurlijk wel weten hoe uw logo er uit ziet op de bedrukte radio. Dat begrijpen wij volledig. Stuur ons uw logo toe en onze studio maakt voor u een gratis digitale voorbeeldopmaak. Zo krijgt u precies te zien hoe uw logo op de radio gedrukt gaat worden.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze te bedrukken radio’s? Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0)570 54 44 70. U kunt ook een e-mail sturen naar info@budgetgift.nl.

Wilt u liever geen radio’s bedrukken met uw logo? Bekijk ook eens onze bluetooth speakers, oordopjes of laptoptassen.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment radio's?

Bel onze radio specialist
0570 544470
Radio's met logo bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten