Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
6 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,38
08.0643.02
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 1,44
08.0642.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,55
07.0257.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,93
11.0918.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 2,73
08.0606.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 3,15
11.0872.01

Bedrukte USB lampjes met logo

Wilt u voor licht in de duisternis zorgen? Laat dan onze USB lampjes met uw logo bedrukken. Met USB lampjes zorgt u ervoor dat uw toetsenbord altijd zichtbaar is. Enorm handig voor minder verlichte ruimtes en als u bijvoorbeeld veel op reis bent. In de trein of vliegtuig is het licht niet altijd optimaal en met een te bedrukken USB lampje zorgt u ervoor dat u gewoon door kunt werken.

USB lampjes met logo bedrukken

Niet alleen voor tijdens het werk zijn bedrukte USB lampjes handig. Ook voor in huis zijn te bedrukken USB lampjes een handige tool. Er zijn tegenwoordig genoeg mensen die ’s avonds nog snel even wat af moeten maken. Denk maar eens aan studenten, die nog even snel iets af moeten maken voor de volgende dag. Dan zijn bedrukte USB lampjes een welkome toevoeging.

Bestel uw USB lampjes gemakkelijk online

Heeft u een keuze gemaakt uit ons assortiment te bedrukken USB lampjes? Bestel deze te bedrukken USB lampjes gemakkelijk en simpel via onze website. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, krijgt u de mogelijkheid om uw logo of artwork aan te leveren. Onze studio maakt bij elke bestelling een gratis digitale voorbeeldopmaak voor u. Zo ziet u bij ons dus altijd van tevoren hoe uw bedrukte USB lampjes er uit komen te zien. U staat dus niet voor nare verrassingen achteraf.

Heeft u nog vragen over ons assortiment te bedrukken USB lampjes? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen of uw vraag over de bedrukte USB lampjes stellen via onze chatfunctie.

Heeft u toch nog twijfels of u USB lampjes moet laten bedrukken met uw logo? Wellicht kunnen wij u interesseren in onze USB hubs, oplaadkabels of telefoonlenzen?

 

Heeft u vragen of wilt u advies over onze USB lampjes?

Bel onze USB lampjes specialist
0570-544470
USB lampjes bedukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten