Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Formaat
  • ... meer
  • ... minder
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
6 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 16,33
89.0001.01
Verkrijgbaar in
17 kleuren
Vanaf € 67,95
68.0001.01
Verkrijgbaar in
17 kleuren
Vanaf € 70,08
68.0005.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 99,01
68.0002.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 103,65
68.0003.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 127,05
68.0008.01

Zitzakken bedrukken met uw logo

Door zitzakken te bedrukken met uw logo geeft u een origineel en relaxed cadeau. Iedereen wil eigenlijk wel een zitzak in huis hebben. In zitzakken kunt u heerlijk en ontspannen een boek lezen, muziek luisteren of gewoon even lekker niksen. Laat onze zitzakken bedrukken met uw logo of artwork en u heeft een geweldig relatiegeschenk. Zo maakt u uw medewerkers of klanten erg blij. Onze zitzakken zijn full color te bedrukken met uw logo.

Wilt u een relaxruimte creëren? Dan zijn bedrukte zitzakken echt een must hiervoor. Met bedrukte zitzakken zorgt u voor een relaxte sfeer en u kunt onze zitzakken ook nog eens geheel personaliseren naar uw smaak. Zo valt uw logo of merk nog meer op!

SeatZac bedrukken met logo

Een van de populairste zitzakken is de SeatZac. Iedereen kent ze wel en op festivals en in parken komt u vaak mensen tegen die lekker aan het chillen zijn op deze full color zitzakken. Laat de SeatZac bedrukken met uw logo en u heeft een leuk zomers geschenk in huis. Perfect als giveaway aan uw medewerkers voor de zomervakantie.

Onze te bedrukken zitzakken zijn een praktisch cadeau welke een lange levensduur heeft. Het is dus een goede investering om zitzakken te laten bedrukken.

Bestel onze te bedrukken zitzakken met uw logo

Heeft u een keuze gemaakt uit onze te bedrukken zitzakken? Bestel uw gewenste zitzak en lever ons uw logo aan. Bij elke bestelling krijgt u een gratis digitale voorbeeldopmaak. Zo geeft onze studio u een goed beeld hoe uw zitzak bedrukt wordt met uw logo.

Heeft u vragen over onze te bedrukken zitzakken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)570 54 44 70 of stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl. U kan natuurlijk ook direct uw vraag stellen via de chat.

Wilt u liever toch geen zitzakken bedrukken met uw logo? Bekijk ook eens onze rugtassen, strandballen of barbecue artikelen.

0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten