Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
3 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,03
11.0495.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,86
06.0547.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 8,57
11.2020.01

Fotolijst bedrukken

Wilt u een persoonlijke relatiegeschenk geven? Laat een fotolijst bedrukken met logo of tekst. Een bedrukte fotolijst is bijvoorbeeld leuk voor op het bureau van uw medewerkers. Zo hebben zij zelf de mogelijkheid om hun bureau persoonlijk op te fleuren met mooie foto’s. Ook voor uw klantrelaties is een bedrukt fotolijstje geven een prachtig relatiegeschenk.

Fotolijst als relatiegeschenk

Neemt er binnenkort iemand afscheid van uw organisatie of vereniging? Laat een fotolijst bedrukken met logo of tekst. Niets is namelijk persoonlijker dan een bedrukte fotolijst cadeau te geven, gevuld met foto’s van mooie herinneringen en leuke gebeurtenissen. Iedereen die zoiets krijgt, geeft zo’n bedrukt fotolijstje een prominente plek in huis. Wij zorgen ervoor dat uw fotolijst voorzien wordt van een hoge kwaliteit bedrukking, zodat er lang van de bedrukte fotolijsten genoten kan worden.

BudgetGift.nl biedt verschillende fotolijsten aan. Bijvoorbeeld een fotolijst met klok als bureaustandaard. Of een multifunctionele fotolijst met digitale klok, weerstation en penhouder in één. Ook kunt u een sneeuwbol laten bedrukken met logo of tekst en hier in een foto van uw vereniging of organisatie verwerken. Een ludiek relatiegeschenk die zeker zal opvallen.

Bestel snel uw bedrukte fotolijst

Weet u welke fotolijst u wilt bedrukken? Bestel dan simpel en snel het artikel via onze website. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, vragen wij u het artwork naar ons toe te sturen. Dit kan door het artwork te uploaden via ‘Mijn Omgeving’ of e-mail het naar info@budgetgift.nl. Zodra wij uw artwork ontvangen hebben, maakt onze ontwerpstudio een gratis voorbeeldopmaak van de bedrukte fotolijst voor u.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen aan ons of speciale wensen heeft. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. U kan ons telefonisch bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of bereik ons via de chat.

Staat u liever toch niet in the picture en wilt u geen fotolijst laten bedrukken? Bekijk dan ook eens klokken of woonaccessoires.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment fotolijsten?

Bel onze fotolijst specialist
0570 544470
Fotolijst bedrukken. Goedkoop fotolijsten bedrukken!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten