Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Inhoud
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
2 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,54
13.0037.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,13
13.0235.01

Suikerpot bedrukken met logo

Wilt u suikerpotten laten bedrukken met uw logo? Bedrukte suikerpotten zijn een erg attent relatiegeschenken voor uw medewerkers of klanten. Een suikerpot staat altijd midden op de koffietafel, dus als u de suikerpot laat bedrukken, dan weet u zeker dat uw logo onder de aandacht komt. Ook als u een eetgelegenheid laat u met bedrukte suikerpotten zien dat u een professioneel bedrijf bent.

Bedrukte suikerpotten

Onze suikerpotten zijn op verschillende manieren te bedrukken. Zo zijn de voor- en achterzijde van onze suikerpotten te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Daarnaast is de bedrukking op onze suikerpotten vaatwasbestendig. Dat maakt het net wat gemakkelijker natuurlijk. Ook als cadeau voor uw medewerkers zijn bedrukte suikerpotten een erg leuk idee. Laat ze bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat uw bedrijfsnaam op elke koffietafel prominent in beeld staat. Wilt u een vrijblijvende voorbeeldopmaak ontvangen van uw bedrukte suikerpotten? Vraag deze dan aan via ‘mail voorbeeldopmaak’. U ontvangt dit digitale voorbeeldopmaak meestal binnen een paar uur in uw e-mailbox.

Bestel uw bedrukte suikerpotten online

Heeft u een suikerpot gekozen die u wilt laten bedrukken met uw logo? Bestel deze dan gemakkelijk via onze website. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, kunt u uw logo aanleveren. Door uw logo aan te leveren maakt onze studio een vrijblijvende digitale voorbeeldopmaak voor u. Deze is geheel gratis en zorgt dat u een goed beeld krijgt hoe uw bedrukte suikerpotten er uit komen te zien. Bent u niet helemaal tevreden over dit digitale voorbeeld? Dan passen wij deze voor u aan tot u tevreden bent. Nadat u de voorbeeldopmaak hebt goedgekeurd, is uw bestelling van bedrukte suikerpotten pas definitief.

Heeft u vragen over onze te bedrukken suikerpotten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kan uw vragen natuurlijk ook e-mailen naar ons. Gebruik daarvoor e-mailadres info@budgetgift.nl. Wilt u liever gelijk antwoord? Stel dan uw vraag via onze chatfunctie. Dan heeft u binnen een paar minuten antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze suikerpotten?

Bel onze suikerpotten specialist
0570-544470
Suikerpotten bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten