Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Materiaal
Label
Levertijd
Drukpositie
 • ... meer
 • ... minder
Drukkleuren
 • ... meer
 • ... minder
Sorteer op:
5 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,42
07.3559.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,49
40.0048.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,53
40.0050.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,67
40.0049.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,03
11.2138.01

Nagelvijlen bedrukken met logo

Met schone en gevijlde nagels maakt u altijd een goed indruk. Vooral als u een representatieve baan heeft, zorgt u ervoor dat u er naar behoren bij loopt. Een bedrukte nagelvijl is dan zeker iets wat u goed kunt gebruiken. Natuurlijk is een nagelvijl ook erg handig voor thuis om uw nagels netjes te houden. Weg met die scherpe randjes en gespleten nagels! Bedrukte nagelvijlen zijn daarom zeker een goed idee om in te investeren.

Bedrukte nagelvijl met uw naam

Iedereen kan wel een bedrukte nagelvijl gebruiken. Dus in principe kunt u uw bedrukte nagelvijlen aan iedereen meegeven als relatiegeschenk of giveaway. Natuurlijk gebruiken vrouwen veel vaker een nagelvijl, dus vooral als u een vrouwelijke doelgroep hebt, zijn bedrukte nagelvijlen ontzettend leuk om weg te geven. Bent u bijvoorbeeld eigenaar of medewerker van een pedicuresalon, kapperszaak of beauty salon? Laat dan nagelvijlen bedrukken met uw naam en geef deze mee aan uw nieuwe klanten. Elke keer als ze hun nagels aan het vijlen zijn, zullen ze aan u denken. Misschien maken ze gelijk wel weer een nieuwe afspraak bij u hierdoor. Onze nagelvijlen zijn op verschillende manieren te bedrukken. Ze kunnen in 1 tot 4 kleuren bedrukt worden, of in full color bedrukt worden met uw logo. Uw logo kan dus mooi gepresenteerd worden op de nagelvijl, zoals u het wilt.

Bestel uw bedrukte nagelvijlen via BudgetGift.nl

Heeft u een mooie nagelvijl uitgezocht die u wilt laten bedrukken met uw logo? Stel deze dan samen via onze website en plaats hem in de winkelwagen. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, krijgt u de mogelijkheid om uw logo aan te leveren. Onze studio maakt een digitale voorbeeldopmaak voor u. Deze is geheel gratis. Via de digitale voorbeeldopmaak krijgt u een goed beeld hoe uw bedrukte nagelvijlen er uit komen te zien. Heeft u nog vragen over onze te bedrukken nagelvijlen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag direct via onze chat. Wilt u toch geen nagelvijlen laten bedrukken met uw logo of naam? Bekijk dan ook eens onze te bedrukken make-up spiegels of badeendjes.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze nagelvijlen?

Bel onze nagelvijlen specialist
0570 544470
Nagelvijlen bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten