Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Sorteer op:
3 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,97
40.0014.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 1,42
40.0013.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,34
40.0038.01

Douchegel bedrukken met logo

Wilt u een hygiënisch relatiegeschenk weggeven aan uw medewerkers of klanten? Laat dan douchegel bedrukken met uw logo. Met een bedrukte flacon douchegel geeft u een geschenk dat iedereen gebruikt en u weet dus zeker dat de bedrukte douchegel gewaardeerd wordt.
Bedrukte douchegel kan ook dienen als giveaway voor uw klanten. Heeft u bijvoorbeeld een kapperszaak of schoonheidssalon? Dan is bedrukte douchegel een leuke giveaway om uw klant te geven.

Bedrukte douchegel met uw naam

Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten douchegel. Zo kunt u kiezen uit diverse inhouden en geschenksets. Wij hebben ook douchegel in ons assortiment voor kinderen. BudgetGift.nl biedt dus douchegel voor iedereen. Onze douchegel zijn op verschillende manieren te bedrukken. Zo kunt u onze douchegel bedrukken in 1 kleur, maar ook geheel in full colour. Zo kunt u uw eigen logo, naam of artwork op de douchegel plaatsen en valt uw bedrukte douchegel goed op.

Bestel bedrukte douchegel bij BudgetGift.nl

Heeft u een keuze gemaakt uit onze te bedrukken douchegel? Dan kunt u deze simpel bestellen via onze website. Nadat u de bestelling heeft afgerond, krijgt u de mogelijkheid om uw logo te uploaden. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak. Op deze wijze krijgt u te zien hoe uw bedrukte douchegel er uit komt te zien. U heeft dan nog de mogelijkheid om kleine wijzigingen aan te brengen. Zodra als is goedgekeurd is uw bestelling van de bedrukte douchegel definitief. Heeft u nog vragen over onze te bedrukken douchegel? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0570-544470. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen (info@budgetgift.nl) of direct uw vraag stellen via onze chatfunctie.

U bent er nog niet helemaal zeker van of u douchegel wilt laten bedrukken met uw logo? Misschien zijn onze bedrukte handzeep, zonnebrand of handdoeken een meer passende optie.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze douchegel?

Bel onze badeendjes specialist
0570 544470
Douchegel bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten