Kerstpakket samenstellen 🎁

U kunt bij ons uw eigen kerstpakket in 5 stappen samenstellen. Kies o.a. uit foodartikelen, bedrukte geschenken en giftcards.

Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
Filters
Sorteren
Filters

Categorieën

Notitieboeken en -blokken
Kalenders & agenda's
Badges & pins

Gebruik onze filters

Kleur
Aantal
 • ... meer
 • ... minder
Prijs
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Toon 5 artikelen

Gum bedrukken met logo

Bij mensen die nog vaak een potlood gebruiken, is de gum een onmisbaar item. Met een gum wist u namelijk gemakkelijk een gedeelte van wat u getekend heeft met potlood. En dat is natuurlijk ontzettend handig. Laat gum bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en gebruik de bedrukte gum als relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten. Een gum staat ook wel bekend als gom of gummetje.

Toon prijs
Per stuk
Totaal
5 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Gom Curve
83.0021.015 kleuren
 • Minimaal 100 stuks
Gom
83.0019.01
 • Minimaal 100 stuks
GOMA2 Puntenslijper en gum blauw
11.1868.013 kleuren
 • Minimaal 100 stuks
 • Materiaal Item with multi-materials
GOMA2 Puntenslijper en gum blauw
GOMA2 Puntenslijper en gum rood
GOMA2 Puntenslijper en gum wit
14-delige stationery set
08.1568.014 kleuren
 • Minimaal 50 stuks
14-delige stationery set
14-delige stationery set
14-delige stationery set
14-delige stationery set

Bedrukte gum met bedrijfsnaam

Met een bedrukte gum geeft u een praktische giveaway die niet vaak gegeven wordt, maar waar wel altijd vraag om is. Vooral kinderen kunnen een gum goed gebruiken. Zij tekenen nog vaak en met een bedrukte gum zorgt u ervoor dat ze niet telkens een nieuw papiertje hoeven te pakken. Een gum gaat dus papierverspilling tegen.

Met een bedrukte gum bereikt u dus voornamelijk de jongere doelgroep. Onderschat echter niet dat de ouders deze gum ook te zien krijgen. Dus ook als u ouders als doelgroep hebt, is het een goed idee om gum te bedrukken met uw logo.

Staat u binnenkort op een evenement of beurs en wilt u een originele giveaway aan de bezoeker meegegeven? Laat gum bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Met een bedrukte gum verrast u de bezoeker op een positieve manier.

Persoon
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden

Heb je nog vragen?
Wij helpen je graag

Contact

Bestel uw bedrukte gom met logo

Bij BudgetGift.nl kunt u kiezen uit verschillende te bedrukken gum. Onze gum is te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Nagenoeg elk logo kan dus gedrukt worden op onze gum. U kunt kiezen uit een standaard gum, of uit diverse kleuren.
U ontvangt bij ons altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak van uw bedrukte gum. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw te bedrukken gum er uit komt te zien.

Heeft u nog vragen aan ons over onze te bedrukken gum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-544470, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of stel uw vraag via de chat.

Het is ook leuk om uw bedrukte gum te combineren met een bedrukt potlood, bedrukte etui of bedrukte puntenslijper

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten