Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwartIPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
Artikelnr 35.1269.01

IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes

100 x onbedrukt€ 8,44 p/st
844,00
Kleur
zwart€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking artikel voorzijde boven
1 kleur€ 0,96 p/st
96,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,96 p/st
+ € 1,67 p/st
+ € 2,39 p/st
+ € 3,10 p/st
+ € 3,81 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
100 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 100 stuks
 
€ 9,40 p/st
10% goedkoper 
€ 8,44 p/st
16% goedkoper 
€ 7,90 p/st
19% goedkoper 
€ 7,60 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 6-8 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor verzending naar meerdere adressen.

Subtotaal
940,00
Instelkosten totaal
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
940,00
BTW (21%)
197,40
Totaal incl. BTW
1.137,40
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
35.1269.01
Artikel
IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes, zwart
Kleur
zwart
Materiaal
pvc
Afmetingen
21,5 x 10,5 x 1,6 cm.
Gewicht
74.0 gram

Een telefoonhoesje is een leuke manier om een smartphone op te leuken. Laat het telefoonhoesje bedrukken met uw logo en geef het weg als relatiegeschenk aan uw medewerkers of klanten.

Waterdichte IPX8-hoes waarmee u uw telefoon 100% veilig bij u kunt houden tijdens watersporten, uw strand- en zwembadbezoeken of in de regen. Als de hoes in het water valt, blijft deze drijven en zorgt het koord ervoor dat u uw kostbare mobiel niet kwijtraakt. De hoes heeft speciale transparante delen zodat u gewoon foto's kunt maken en op het scherm van uw telefoon kunt blijven navigeren terwijl deze zich in de hoes bevindt.

Drukinformatie

Bedrukking artikel voorzijde boven

1 kleur
Tampondruk - 50 x 15 mm meer informatie
2 kleuren
Tampondruk - 50 x 15 mm meer informatie
3 kleuren
Tampondruk - 50 x 15 mm meer informatie
4 kleuren
Tampondruk - 50 x 15 mm meer informatie
5 kleuren
Tampondruk - 50 x 15 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Tampondruk

Pad printing of tampondruk is een indirect offset-drukproces waarbij het drukbeeld wordt gevormd door inkt die via een siliconenkussen van een gegraveerde metalen plaat wordt overgebracht op het product. Het grote voordeel van deze druktechniek is dat de tampon flexibel is en zich aanpast aan het te bedrukken object. Het is dus mogelijk om onder andere bolle, holle en anders gekromde oppervlakten te drukken. 

Toepassing op: Pennen, golfballen, badges, usb-sticks, creditcardhouders, memohouders, thermobekers, powerbanks, sleutelhangers, potloden en andere kleinere artikelen.

 

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn drukproef?

U krijgt de onofficiële drukproef / voorbeeldopmaak zo snel mogelijk na de bestelling of aanvraag. Wij dienen dan wel reeds in het bezit te zijn van het gewenste artwork. Normaliter krijgt u de voorbeeldopmaak ongeveer 3 uur na bestelling.

Wanneer de voorbeeldopmaak en orderbevestiging zijn goedgekeurd, maakt onze productie nog een fabrieksdrukproef. Die ontvangt u vaak ook dezelfde dag nog. U krijgt een automatische mail wanneer er een drukproef klaarstaat in uw account.

Ik kan het gewenste artikel niet vinden, is er meer?

Er is zeker meer!

De duizenden artikelen op onze website zijn slechts een klein deel van de hoeveelheid artikelen die we kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een specifiek artikel of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op en we zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Hoe plaats ik een bestelling?

Allereerst gaat u op zoek naar het gewenste artikel. Hierbij kunnen de zogenaamde filters goed van pas komen. Wanneer u een geschikt artikel heeft gevonden gaan we over tot het configureren van het artikel.

Een groot aantal artikelen is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar en daarbij zijn er ook vaak vele mogelijkheden in drukposities en het aantal drukkleuren. Dit kunt u allemaal configureren op de productpagina.

U doorloopt een aantal stapjes om tot het uiteindelijke gewenste artikel te komen.

 1. Kies de gewenste kleur
 2. Kies de maat, opslagcapaciteit, dopkleur etc.
 3. Kies de gewenste drukpositie
  1. Kies het aantal drukkleuren voor deze positie
  2. Kies de gewenste druktechniek met bijbehorend drukformaat
 4. Kies een 2e, 3e of 4e drukpositie, indien gewenst en/of mogelijk
  1. Zie stap 3
 5. Kies het gewenste aantal

Achter iedere stap ziet u wat de bijkomende kosten zijn t.o.v. het onbedrukte artikel voor de gewenste configuratie.
Bij de laatste stap, het aantal, ziet u de kosten per stuk en wat u bespaart t.o.v. de laagste staffel.

Bij het subtotaal zijn de totale kosten excl. verzendkosten getoond.

Wanneer de configuratie compleet is en u het artikel wilt bestellen klikt op u op de knop 'Zet in winkelwagen'. U doorloopt hierna de stappen zoals het invullen van de bedrijfsgegevens etc. en klikt op bevestigen. Uw order komt dan binnen bij ons in het systeem.

Door middel van automatische mails vanuit uw account wordt u op de hoogte gehouden van hoe het proces verder verloopt.

In welk formaat moet ik mijn bestanden aanleveren?

Afbeeldingen en logo's aanleveren als vector, geen pixel bestanden

Artwork dient aangeleverd te worden als gevectoriseerd lijnbestand. Dit mag in de vorm van een .eps of .ai-bestand. Afbeeldingen die bestaan uit pixels zijn voor ons niet bruikbaar. Pixelafbeeldingen die worden opgeslagen als .eps of .ai zijn ook niet bruikbaar: het blijven dan pixelafbeeldingen.

Mocht u toch alleen een pixelafbeelding hebben, dan kunnen wij dat in sommige gevallen zelf omzetten naar een gevectoriseerd lijnbestand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele kosten voor het omzetten/natekenen.

Het artwork dat u op het artikel gedrukt wilt hebben, kunt u tijdens het online bestelproces uploaden. Mocht dit op de een of andere manier niet lukken, dan kunt u altijd het bestand per mail naar ons versturen, met daarbij een verwijzing naar uw online bestelling.

Teksten in het artwork dienen te allen tijde te worden omgezet naar lettercontouren

Als uw bestand teksten bevat, dan dienen deze altijd te zijn omgezet naar lettercontouren. Niet alle computers hebben allemaal dezelfde lettertypes geïnstalleerd. Als wij het lettertype in uw bestand niet op onze computer hebben staan, en de tekst is niet omgezet naar lettercontouren, dan zal onze computer willekeurig een ander lettertype gebruiken bij het openen van het bestand. Wanneer een tekst is omgezet naar lettercontouren, dan is de tekst inhoudelijk niet meer aan te passen en kan het lettertype niet per ongeluk wijzigen.

Indien u alleen een tekst aanlevert, geeft u dan aan in welk lettertype u dit gedrukt wilt zien en lever, indien mogelijk, het betreffende lettertypebestand aan. Als wij voor een tekst geen voorkeur van een lettertype ontvangen, dan wordt de tekst in een standaard lettertype zoals Arial opgemaakt.

PMS kleuren

Wij drukken altijd in PMS (Pantone Matching System) kleuren. Indien het aangeleverde artwork niet in PMS kleuren is opgemaakt, dan mogen de kleurnummers ook los van het bestand, per mail of telefonisch, aan ons worden doorgegeven. In ons bestelproces vindt u de mogelijkheid om uw PMS kleur te kiezen in een lijst van PMS kleuren.

Indien wij geen PMS kleuren ontvangen, zullen wij zelf een voorstel doen voor een PMS kleur om in te drukken. Dit doen wij aan de hand van de kleuren in het door u aangeleverde bestand. De voorgestelde kleuren vindt u terug in de voorbeeldopmaak die u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Let op: deze kleuren zijn slechts een voorstel van onze zijde waarop u akkoord dient te geven alvorens wij gaan drukken.

Wij garanderen niet dat deze voorgestelde PMS kleuren overeen komen met uw daadwerkelijke huisstijlkleuren.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment hoesjes?
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten