Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Handzeep
Handzeep
Artikelnr 40.0026.01

Handzeep

250 x onbedrukt€ 4,05 p/st
1.012,50
Kleur
transparant€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking rondom
Fullcolor€ 0,34 p/st
85,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,34 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 45,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
250 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 250 stuks
 
€ 4,39 p/st
18% goedkoper 
€ 3,60 p/st
27% goedkoper 
€ 3,21 p/st
31% goedkoper 
€ 3,03 p/st
36% goedkoper 
€ 2,83 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 10-15 werkdagen, meer informatie
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie

Subtotaal
1.097,50
Instelkosten totaal
45,00
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
1.142,50
BTW (21%)
239,93
Totaal incl. BTW
1.382,43
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
40.0026.01
Artikel
Handzeep bedrukken
Kleur
transparant
Materiaal
kunststof
Afmetingen
ø 6,5 x 14,5 cm

Pompdispenser gevuld met 300 ml transparante handzeep. Het etiket rondom de pompdispenser kan full colour bedrukt worden. 

Drukinformatie

Bedrukking rondom

Fullcolor
Digitale print - 50 x 196 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Digitale print

Door middel van digitaaldruk is het mogelijk om een full colour logo direct op het product te printen. Het bedrukken van verlooptinten en kleurovergangen vormen met digitaalprint geen enkel probleem.

Bij digitaaldruk worden de kleuren van het digitale bestand omgezet naar CMYK kleurwaarden. Het voordeel van digitaaldruk is dat we relatief snel in full colour kunnen drukken vanaf lage aantallen. Echter, het is niet altijd mogelijk om exacte PMS kleuren te drukken zoals dat bijvoorbeeld bij zeefdruk of tampondruk wel mogelijk is. Kleuren opgebouwd uit CMYK kunnen een marginale afwijking hebben ten opzichte van de PMS waarden uit de kleurenwaaier.

Toepassing op: Badges, notitieboekjes, powerbanks, usb-sticks, pennen, memohouders, kunststof pasjes, notitieboekjes, memoblokjes, aanstekers, kunststof sleutelhangers, (witte) papieren tasjes.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Krijg ik altijd een drukproef bij bestelling?

Als u onbedrukte artikelen bestelt krijgt u uiteraard geen drukproeven. Onderstaande is alleen van toepassing op bedrukte artikelen: 

Ja, bij een bestelling krijgt u altijd twee verschillende drukproeven.

De eerste is een onofficiële drukproef die door onze eigen studio wordt gemaakt. Deze voorbeeldopmaak geeft het (aangeleverde) artwork weer op het artikel met daarbij een aantal drukgegevens. Dit geeft u een realistisch beeld van het resultaat. De voorbeeldopmaak mag voordat deze naar productie wordt gestuurd nog gewijzigd worden.

Indien deze voorbeeldopmaak (onofficiële drukproef) en orderbevestiging naar wens zijn en zijn goedgekeurd zetten wij de order door naar onze productie. De productie maakt na de bestelling nog een officiële fabrieksdrukproef en dit zal ook het definitieve resultaat worden.

U krijgt dus altijd twee drukproeven ter goedkeuring voordat het artikel daadwerkelijk wordt bedrukt.

 

Waarom krijg ik een spoedtoeslag?

Wanneer uw order met spoed moet worden gedrukt wordt uw order voorgetrokken en worden eventueel andere lopende processen tijdelijk gestopt.
Dit kost de productie geld, de machines kunnen de processen ten slotte niet afmaken en de planning moet worden omgegooid. Het is een soort V.I.P. voordeel, daar betaalt u ook vaak meer voor.

U wordt dus voorgetrokken zodat de uiterste leverdatum of zelfs levertijd behaald kan worden. De spoedtoeslag wordt altijd in overleg gehanteerd.

Op welke dagen worden bestellingen bezorgd?

De bestellingen worden standaard altijd op werkdagen tussen 8:00 uur - 18:00 uur bezorgd op het opgegeven afleveradres. Houd hiervoor ook uw Track&Trace gegevens in de gaten.

Op aanvraag zou er een uitzondering gemaakt kunnen worden om op zaterdag te leveren.

In welk formaat moet ik mijn bestanden aanleveren?

Afbeeldingen en logo's aanleveren als vector, geen pixel bestanden

Artwork dient aangeleverd te worden als gevectoriseerd lijnbestand. Dit mag in de vorm van een .eps of .ai-bestand. Afbeeldingen die bestaan uit pixels zijn voor ons niet bruikbaar. Pixelafbeeldingen die worden opgeslagen als .eps of .ai zijn ook niet bruikbaar: het blijven dan pixelafbeeldingen.

Mocht u toch alleen een pixelafbeelding hebben, dan kunnen wij dat in sommige gevallen zelf omzetten naar een gevectoriseerd lijnbestand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele kosten voor het omzetten/natekenen.

Het artwork dat u op het artikel gedrukt wilt hebben, kunt u tijdens het online bestelproces uploaden. Mocht dit op de een of andere manier niet lukken, dan kunt u altijd het bestand per mail naar ons versturen, met daarbij een verwijzing naar uw online bestelling.

Teksten in het artwork dienen te allen tijde te worden omgezet naar lettercontouren

Als uw bestand teksten bevat, dan dienen deze altijd te zijn omgezet naar lettercontouren. Niet alle computers hebben allemaal dezelfde lettertypes geïnstalleerd. Als wij het lettertype in uw bestand niet op onze computer hebben staan, en de tekst is niet omgezet naar lettercontouren, dan zal onze computer willekeurig een ander lettertype gebruiken bij het openen van het bestand. Wanneer een tekst is omgezet naar lettercontouren, dan is de tekst inhoudelijk niet meer aan te passen en kan het lettertype niet per ongeluk wijzigen.

Indien u alleen een tekst aanlevert, geeft u dan aan in welk lettertype u dit gedrukt wilt zien en lever, indien mogelijk, het betreffende lettertypebestand aan. Als wij voor een tekst geen voorkeur van een lettertype ontvangen, dan wordt de tekst in een standaard lettertype zoals Arial opgemaakt.

PMS kleuren

Wij drukken altijd in PMS (Pantone Matching System) kleuren. Indien het aangeleverde artwork niet in PMS kleuren is opgemaakt, dan mogen de kleurnummers ook los van het bestand, per mail of telefonisch, aan ons worden doorgegeven. In ons bestelproces vindt u de mogelijkheid om uw PMS kleur te kiezen in een lijst van PMS kleuren.

Indien wij geen PMS kleuren ontvangen, zullen wij zelf een voorstel doen voor een PMS kleur om in te drukken. Dit doen wij aan de hand van de kleuren in het door u aangeleverde bestand. De voorgestelde kleuren vindt u terug in de voorbeeldopmaak die u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Let op: deze kleuren zijn slechts een voorstel van onze zijde waarop u akkoord dient te geven alvorens wij gaan drukken.

Wij garanderen niet dat deze voorgestelde PMS kleuren overeen komen met uw daadwerkelijke huisstijlkleuren.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten