Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Handwaspasta 50ml
Handwaspasta 50ml
Artikelnr 40.0021.01

Handwaspasta 50ml

1000 x onbedrukt€ 1,59 p/st
1.590,00
Kleur
wit€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking voorzijde
1 kleur€ 0,06 p/st
60,00
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,06 p/st
+ € 0,26 p/st
+ € 0,52 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 45,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
1000 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 1000 stuks
 
€ 1,65 p/st
12% goedkoper 
€ 1,45 p/st
20% goedkoper 
€ 1,32 p/st
27% goedkoper 
€ 1,20 p/st
30% goedkoper 
€ 1,15 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 2-3 werkdagen, meer informatie
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie

Subtotaal
1.650,00
Instelkosten totaal
45,00
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
1.695,00
BTW (21%)
355,95
Totaal incl. BTW
2.050,95
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
40.0021.01
Artikel
Handwaspasta 50ml bedrukken
Kleur
wit
Materiaal
kunststof
Afmetingen
ø 3,5 x 11,5 cm

50 ml handwaspasta voor sterk bevuilde handen in een witte tube met flip top dop. De bedrukking rondom is mogelijk in full colour of in 1 of 2 kleuren. 

Drukinformatie

Bedrukking voorzijde

1 kleur
Zeefdruk - 40 x 55 x 10 mm meer informatie
2 kleuren
Zeefdruk - 40 x 55 x 10 mm meer informatie
Fullcolor
Digitale print - 40 x 55 x 10 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Zeefdruk

Screen printing of zeefdruk is een techniek waarbij het drukbeeld op een fijnmazig gaas wordt gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door het gaas geperst, met heldere, scherpe beelden als resultaat. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor zowel grafische doeleinden als voor de industrie. Zo kan er textiel mee bedrukt worden maar worden er ook printplaten en mokken mee bedrukt. 

Zeefdruk is een bedrukkingstechniek die zeer betrouwbaar is met een langdurig resultaat. Deze techniek kan gebruikt worden op gladde ondergronden.

Toepassing op: notitieboekjes, meetlatten, pillendoosjes, bidons, pennen, strandballen, drinkflessen, aanstekers, paraplu's, mokken, kop en schotels, glaswerk.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Digitale print

Door middel van digitaaldruk is het mogelijk om een full colour logo direct op het product te printen. Het bedrukken van verlooptinten en kleurovergangen vormen met digitaalprint geen enkel probleem.

Bij digitaaldruk worden de kleuren van het digitale bestand omgezet naar CMYK kleurwaarden. Het voordeel van digitaaldruk is dat we relatief snel in full colour kunnen drukken vanaf lage aantallen. Echter, het is niet altijd mogelijk om exacte PMS kleuren te drukken zoals dat bijvoorbeeld bij zeefdruk of tampondruk wel mogelijk is. Kleuren opgebouwd uit CMYK kunnen een marginale afwijking hebben ten opzichte van de PMS waarden uit de kleurenwaaier.

Toepassing op: Badges, notitieboekjes, powerbanks, usb-sticks, pennen, memohouders, kunststof pasjes, notitieboekjes, memoblokjes, aanstekers, kunststof sleutelhangers, (witte) papieren tasjes.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Waarom krijg ik een spoedtoeslag?

Wanneer uw order met spoed moet worden gedrukt wordt uw order voorgetrokken en worden eventueel andere lopende processen tijdelijk gestopt.
Dit kost de productie geld, de machines kunnen de processen ten slotte niet afmaken en de planning moet worden omgegooid. Het is een soort V.I.P. voordeel, daar betaalt u ook vaak meer voor.

U wordt dus voorgetrokken zodat de uiterste leverdatum of zelfs levertijd behaald kan worden. De spoedtoeslag wordt altijd in overleg gehanteerd.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

We werken met verschillende gerenomeerde vervoerders die de bestelde artikelen bij u uitleveren. Het is dus mogelijk dat UPS, DHL, GLS, PostNL of DPD bij u aan de deur komt om de order af te leveren.

De bestellingen worden altijd aangetekend verstuurd dus er dient altijd getekend te worden. Wanneer er niemand aanwezig is om de zending aan te nemen wordt het de volgende werkdag opnieuw aangeboden.

Ik heb verschillende artikelen besteld, wordt het wel tegelijk geleverd?

We hebben een groot aantal artikelen met verschillende levertijden. Wanneer u geen exacte leverdatum opgeeft is het gebruikelijk dat het ene artikel eerder wordt verstuurd dan het ander. Dit heeft alles te maken met de standaard levertijd en de productie die het artikel voor zijn rekening neemt.

Wanneer u alles tegelijk wilt ontvangen kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

Kan ik de factuur downloaden?

Ja, u kunt te allen tijde de factuur downloaden in uw eigen 'Mijn Omgeving'. Dit kunt u doen onder het het tabje 'Facturen'.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten