Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
8 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,06
51.0007.01
Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,07
33.0066.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,11
06.0307.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,13
12.0101.17
Verkrijgbaar in
3 kleuren
Vanaf € 0,13
11.0933.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,30
35.0028.01
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Vanaf € 0,34
08.0733.02
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,73
42.0014.01

Timmermanspotloden met logo

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor de bouwbranche? Ga dan voor bedrukte timmermanspotloden. Bedrukte timmermanspotloden zijn populaire giveaways in de bouwsector. Niet alleen omdat het leuke geschenkjes zijn, maar vooral ook omdat ze praktisch zijn. Bedrukte timmermanspotloden worden daadwerkelijk gebruikt, hierdoor wordt uw logo vaak gezien en maakt u optimaal gebruik van dit handige promotiemiddel.

Timmermanspotlood bedrukken met tekst

Een tekst of een logo laten bedrukken op en timmermanspotlood? Bij BudgetGift.nl kan het. Bedrukte timmermanspotloden zijn erg populair, dat komt vooral omdat het handige giveaways zijn. Door hun ovale vorm rollen ze niet snel weg en door hun formaat en opvallende kleuren raakt u ze niet snel kwijt. Mensen in de bouw maken er daarom gretig gebruik van. Let er wel op dat veel van onze bedrukte timmermanspotloden nog niet geslepen zijn. Het slijpen van een bedrukte timmermanspotlood doet u makkelijk met een speciale slijper of gewoon met een beitel of zakmes.

Bedrukte timmermanspotloden

Heeft u een bouwbeurs in het vooruitzicht? Of wilt u gewoon een leuke giveaway bij uw klanten achterlaten? In beide gevallen zijn bedrukte timmermanspotloden goed geschikt. Door het weggeven van een timmermanspotlood met opdruk, laat u een goede en blijvende indruk achter bij uw zakelijke relaties. Ze zullen het potlood graag gebruiken en bij het bedrukte logo of de bedrukte tekst zullen ze steeds weer herinnerd worden aan de fijne samenwerking. Het laten bedrukken van timmermanspotloden met uw tekst of logo is dus echt een investering in uw zakenrelaties.

Goedkoop timmermanspotloden laten bedrukken

In ons assortiment hebben we verschillende bedrukte timmermanspotloden. Zo hebben we verschillende kleuren, maar ook verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een handige timmermanspotlood met liniaal erop bedrukt. Aan de andere kant kunt u uw eigen logo of tekst laten bedrukken. Of kies voor een bedrukt timmermanspotlood in de vorm van een hamer, waarbij de hamer een gum is. Zo maakt u in ieder geval een blijvende indruk bij uw relaties! Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Dan bestelt u makkelijk via onze site. Heeft u vragen? Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30u en 17.30u op +31 570 544470, onze chat of info@budgetgift.nl.

Toch op zoek naar iets anders? Kijk eens bij onze hobbymessen, rolmaten of emmers.

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment potloden?

Bel onze potloden specialist
0570 544470
Timmermanspotloden met logo, goedkoop en snel geleverd!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten