Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Inhoud
Drukpositie
Drukkleuren
  • ... meer
  • ... minder
Sorteer op:
6 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 1,36
80.0001.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,37
153.0001.01
Verkrijgbaar in
4 kleuren
Vanaf € 1,64
153.0002.02
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 1,70
12.0708.01
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 1,87
12.0114.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,06
07.0931.01

Goedkope emmers bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een bedrijf om emmers te bedrukken met uw logo? Wij hebben diverse emmers die allemaal met uw logo bedrukt kunnen worden. Iedereen heeft één of meerdere emmers in huis. Emmers zijn immers enorm handig en eigenlijk kunt u er nooit genoeg hebben. Een bedrukte emmer met uw logo is dan ook een erg leuk en handig relatiegeschenk om te geven en krijgen. Wij leveren uw bedrukte emmers zo snel mogelijk en bieden de scherpste prijzen aan.

Bedrukte emmers met bedrijfsnaam

Heeft u veel medewerkers of klanten die graag in de tuin werken? Dan zijn bedrukte emmers een passend relatiegeschenk om te geven. Laat uw bedrijfsnaam op de emmers bedrukken en zorg dat ze u nooit meer vergeten. Natuurlijk is een emmer ook handig tijdens het huishouden of het wassen van de auto. Bent u een schoonmaak- of autobedrijf? Dan zijn bedrukte emmers een ludiek relatiegeschenk voor uw klanten.

Bedrukte emmers kunt u daarnaast inzetten als marketingactie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een leuke winactie. Of vul de bedrukte emmers met leuke producten en geef ze weg als geschenk aan uw klanten of medewerkers.

Emmers met opdruk

Onze emmers zijn naar wens te bedrukken. Emmers hebben een groot drukoppervlakte, waardoor er genoeg ruimte is om uw boodschap of logo weer te geven. Dit kan in 1 kleur, maar natuurlijk ook in full color.
Bij elke bestelling ontvangt u altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak van uw bedrukte emmers. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw bedrukte emmers er uit komen te zien. Wilt u iets wijzigen? Geen probleem. U kunt dit gemakkelijk digitaal aan ons doorgeven en wij sturen de aangepaste versie zo spoedig mogelijk op.

Meer informatie over emmers bedrukken?

Heeft u vragen over onze te bedrukken emmers? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar via +31(0)570 54 44 70. U kunt ons natuurlijk ook te allen tijde een e-mail sturen met uw vraag. Wij beantwoorden deze meestal binnen een dag. Liever direct antwoord op uw vraag? Stel dan uw vraag via onze chat.

Wilt u liever iets anders dan emmers bedrukken? Bekijk dan ook eens onze zaklampen, werkkleding of multitools.

Heeft u vragen of wilt u advies over onze emmers?

Bel onze emmer specialist
0570-544470
Emmers bedrukken
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten