Klantenbeoordeling
(4.69/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
Filters
Sorteren
Filters

Categorieën

Gebruik onze filters

Kleur
Aantal
  • ... meer
  • ... minder
Prijs
Materiaal
Levertijd
Drukpositie
Drukkleuren
Toon 1 Artikel

Telefoonlenzen bedrukken met logo

Wilt u telefoonlenzen bedrukken met uw logo? Onze smartphones worden steeds vaker gebruikt om foto’s mee te maken. De digitale camera blijft thuis en de smartphone gaat mee. Hoewel smartphones steeds betere foto’s maken, zijn foto’s van veraf nog altijd niet van de beste kwaliteit. Dat komt omdat de camera’s van de smartphone niet veel kunnen inzoomen. Telefoonlenzen zijn de oplossing hiervoor. Met telefoonlenzen kunt u met uw telefooncamera inzoomen en zo veel betere foto’s met uw smartphone maken. Laat de telefoonlenzen bedrukken met uw logo en gebruik de bedrukte telefoonlenzen voor promotiedoeleinden.

Toon prijs
Per stuk
Totaal
1 Artikel

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Ring selfielamp
07.4803.01
  • Vanaf 50 stuks
  • Materiaal ABS plastic
Ring selfielamp

Bedrukte telefoonlenzen als giveaway

Zeker voor een jongere doelgroep zijn bedrukte telefoonlenzen een erg leuke giveaway. Heeft u een jongere doelgroep? Laat dan telefoonlenzen bedrukken met uw logo. Zo bent u altijd in beeld bij uw doelgroep en maken zij prachtige foto’s met de bedrukte telefoonlenzen. Een voorbeeld waarbij bedrukte telefoonlenzen in de smaak zullen is studenten. Zij gaan graag op reis en willen natuurlijk mooie foto’s maken. Bedrukte telefoonlenzen zullen daar zeker aan bijdragen. Onze telefoonlenzen zijn geschikt voor alle telefoontypes, tenzij anders weergegeven bij de informatie.

Telefoonlenzen
  • De scherpste prijzen
  • Kopersbescherming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden

Heb je nog vragen?
Wij helpen je graag

Contact

Bestel uw te bedrukken telefoonlenzen via BudgetGift.nl

Heeft u een keuze gemaakt uit onze te bedrukken telefoonlenzen? Bestel dan uw telefoonlenzen gemakkelijk via onze website. Nadat u uw factuur- en bezorggegevens hebt ingevuld, kunt u uw artwork, logo of tekst aanleveren. Onze studio gaat dan voor u aan de slag en zorgt dat u binnen een paar uur een digitaal voorbeeld krijgt van uw bedrukte telefoonlenzen. Hierdoor heeft u een goed beeld hoe uw te bedrukken telefoonlenzen er uit komen te zien. Heeft u nog vragen over onze bedrukte telefoonlenzen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-544470 of stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl. Wilt u direct antwoord? Dan kunt u ook uw vraag over onze te bedrukken telefoonlenzen stellen via onze chat. Wilt u liever toch geen telefoonlenzen laten bedrukken met uw logo? Bekijk dan ook eens onze oplaadkabels, telefoonhoesjes of selfiesticks.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten