Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
CoolBike fiets-/koeltas bedrukken bedrukken
CoolBike fiets-/koeltas bedrukken bedrukken
Artikelnr 06.0059.01

CoolBike fiets-/koeltas

25 x onbedrukt€ 5,06 p/st
126,50
Kleur
donkerblauw/grijs€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking op voorvak
1 kleur€ 1,58 p/st
39,50
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 1,58 p/st
+ € 2,32 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
25 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 25 stuks
 
€ 6,64 p/st
16% goedkoper 
€ 5,56 p/st
25% goedkoper 
€ 4,97 p/st
31% goedkoper 
€ 4,60 p/st
Toebehoren
p/st
-
Maak een keuze
Koelelement 100% recyclebaar
Kadopapier
p/st
-
Maak een keuze
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 5-7 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor verzending naar meerdere adressen.

Subtotaal
166,00
Instelkosten totaal
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
166,00
BTW (21%)
34,86
Totaal incl. BTW
200,86
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
06.0059.01
Artikel
CoolBike fiets-/koeltas bedrukken
Kleur
donkerblauw/grijs
Materiaal
nylon
Afmetingen
28 x 19 x 18 cm
Gewicht
291 gram

Een koeltasje met logo bedrukken is de perfecte giveaway voor de zomer. Houd drinken koud in een koeltasje en maak relaties blij met dit geschenk

Fiets-/schoudertas van waterafstotend nylon met ruim koelvak en afneembare-/verstelbare schouderriem.

Drukinformatie

Bedrukking op voorvak

1 kleur
Zeefdruk - 140 x 60 mm meer informatie
2 kleuren
Zeefdruk - 140 x 60 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Zeefdruk

Screen printing of zeefdruk is een techniek waarbij het drukbeeld op een fijnmazig gaas wordt gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door het gaas geperst, met heldere, scherpe beelden als resultaat. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor zowel grafische doeleinden als voor de industrie. Zo kan er textiel mee bedrukt worden maar worden er ook printplaten en mokken mee bedrukt. 

Zeefdruk is een bedrukkingstechniek die zeer betrouwbaar is met een langdurig resultaat. Deze techniek kan gebruikt worden op gladde ondergronden.

Toepassing op: notitieboekjes, meetlatten, pillendoosjes, bidons, pennen, strandballen, drinkflessen, aanstekers, paraplu's, mokken, kop en schotels, glaswerk.

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Waar kan ik mijn logo uploaden of aanleveren?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, komt u in uw eigen 'Mijn Omgeving' waar u de mogelijkheid heeft om uw logo te uploaden. Wanneer u deze niet bij de hand heeft kunt u het logo altijd later nog uploaden in uw account.

Houd er dan wel rekening mee dat dit z.s.m. gebeurt zodat wij een drukproef kunnen maken en de levertijd dus niet in gevaar komt.

Kan mijn artwork groter gedrukt worden?

Doorgaans wordt uw artwork in de voorbeeldopmaak op het maximaal mogelijke drukformaat weergegeven op het artikel.

De drukformaten zijn door de drukkers zorgvuldig per artikel bepaald. In sommige gevallen kunnen we met de drukker overleggen of het misschien mogelijk is om groter te drukken.

De kans bestaat dan dat we hiervoor moeten uitwijken naar een andere drukmachine/-techniek, om te voorkomen dat uw artwork kwaliteit verliest. Hierdoor zouden de drukkosten hoger kunnen uitvallen. Als dit het geval is, dan zullen wij dit altijd eerst met u overleggen.

Kan ik de factuur downloaden?

Ja, u kunt te allen tijde de factuur downloaden in uw eigen 'Mijn Omgeving'. Dit kunt u doen onder het het tabje 'Facturen'.

Hoe wordt er omgegegaan met mijn privacy?

BudgetGift respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Waarom wij gegevens verzamelen

BudgetGift gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij BudgetGift zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Als u dit niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@budgetgift.nl.

Uw gegevens zijn veilig

Als u bij BudgetGift een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw BudgetGift-account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Beoordelingen en recensies

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Prijsvragen

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

BudgetGift verkoopt uw gegevens niet

Budgetgift zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij BudgetGift. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment fietsartikelen?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten