Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Carpenter timmermanspotlood bedrukken bedrukken
Carpenter timmermanspotlood bedrukken bedrukken
Artikelnr 06.0307.01

Carpenter timmermanspotlood

750 x onbedrukt€ 0,15 p/st
112,50
Kleur
rood€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Bedrukking op 1 zijde
1 kleur€ 0,15 p/st
112,50
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,15 p/st
+ € 0,31 p/st
+ € 0,46 p/st
+ € 0,61 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 45,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Bedrukking op 2e zijde
Onbedrukt€ 0,00 p/st
-
In hoeveel kleuren wilt u bedrukken?
+ € 0,15 p/st
+ € 0,31 p/st
+ € 0,46 p/st
+ € 0,61 p/st
+ € 0,00 p/st
Instelkosten
(worden onderaan verrekend)
+ € 0,00
✪ Het artwork / logo kunt u na de bestelling uploaden
Aantal
750 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 750 stuks
 
€ 0,30 p/st
10% goedkoper 
€ 0,27 p/st
20% goedkoper 
€ 0,24 p/st
30% goedkoper 
€ 0,21 p/st
Kadopapier
p/st
-
Maak een keuze
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Kadopapier
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 6-8 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 2-3 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie

Subtotaal
225,00
Instelkosten totaal
45,00
Verzendkosten
15,00
Voorbeeldopmaak
Gratis
Totaal excl. BTW
285,00
BTW (21%)
59,85
Totaal incl. BTW
344,85
Artikelinformatie
Drukinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
06.0307.01
Artikel
Carpenter timmermanspotlood bedrukken
Kleur
rood
Materiaal
hout
Afmetingen
17.5 x 1 cm
Gewicht
9 gram

Werkt u in de bouw of klust u veel? Deze timmermanspotlood zal dan zeker veel gebruikt worden door u en uw collega’s. Laat het potlood bedrukken met uw logo en zorg dat uw timmermanspotloden herkent worden. Dit is tevens een leuke giveaway voor op beurzen, open dagen of andere evenementen.

Houten timmermanspotlood.

Drukinformatie

Bedrukking op 1 zijde

1 kleur
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
2 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
3 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
4 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie

Bedrukking op 2e zijde

1 kleur
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
2 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
3 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie
4 kleuren
Tampondruk - 55 x 5 mm meer informatie

Aanvullende informatie

Tampondruk

Pad printing of tampondruk is een indirect offset-drukproces waarbij het drukbeeld wordt gevormd door inkt die via een siliconenkussen van een gegraveerde metalen plaat wordt overgebracht op het product. Het grote voordeel van deze druktechniek is dat de tampon flexibel is en zich aanpast aan het te bedrukken object. Het is dus mogelijk om onder andere bolle, holle en anders gekromde oppervlakten te drukken. 

Toepassing op: Pennen, golfballen, badges, usb-sticks, creditcardhouders, memohouders, thermobekers, powerbanks, sleutelhangers, potloden en andere kleinere artikelen.

 

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik het best een herhaalorder doorvoeren?

Als u een herhaalorder wilt plaatsen kunt u het best het artikel gewoon bestellen via onze website en in het opmerkingenveld aangeven dat het om een herhaalorder gaat. Het zou dan fijn zijn als u het ordernummer van de vorige bestelling als referentie meestuurt.

De prijzen wijzigen gemiddeld zo'n twee keer in het jaar, dus het zou goed kunnen dat de orderwaarde iets verschilt t.o.v. de vorige bestelling. Bij een exacte herhaalorder bestaat er ook de mogelijkheid dat de instelkosten lager worden aangezien dezelfde zeef, mal of cliché kan worden gebruikt. Wanneer dit het geval is ziet u dit verrekend in de orderbevestiging.

Een andere optie om een herhaalorder te plaatsen is door contact met ons op te nemen. Ook hier zou het fijn zijn wanneer u als referentie het vorige ordernummer op kunt geven. Wij zullen dan de order voor u aanmaken op basis van de actuele prijs.

Ik wil alleen tekst, moet ik dan nog meer doorgeven?

Voor ons is het het best werkbaar wanneer u een tekst als lettercontouren aanlevert in een .eps of .ai bestand.

Als u niet zo'n dergelijk bestand heeft is het van belang dat u aangeeft wat de exacte tekst moet zijn. Daarbij horen we graag in welke drukkleur en in welk lettertype het bedrukt moet worden.

U kunt het gewenste lettertypebestand vervolgens uploaden zodat wij altijd het juiste lettertype gebruiken. Indien u het lettertype bestand niet heeft horen we graag in welk lettertype de tekst moet worden opgemaakt.

Wij hebben niet altijd het gewenste lettertype in bezit maar proberen deze altijd nog te downloaden of een vergelijkbaar lettertype te zoeken.

Als u geen lettertype doorgeeft wordt de tekst gemaakt op basis van een standaard lettertype zoals Arial.

In welk formaat moet ik mijn bestanden aanleveren?

Afbeeldingen en logo's aanleveren als vector, geen pixel bestanden

Artwork dient aangeleverd te worden als gevectoriseerd lijnbestand. Dit mag in de vorm van een .eps of .ai-bestand. Afbeeldingen die bestaan uit pixels zijn voor ons niet bruikbaar. Pixelafbeeldingen die worden opgeslagen als .eps of .ai zijn ook niet bruikbaar: het blijven dan pixelafbeeldingen.

Mocht u toch alleen een pixelafbeelding hebben, dan kunnen wij dat in sommige gevallen zelf omzetten naar een gevectoriseerd lijnbestand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele kosten voor het omzetten/natekenen.

Het artwork dat u op het artikel gedrukt wilt hebben, kunt u tijdens het online bestelproces uploaden. Mocht dit op de een of andere manier niet lukken, dan kunt u altijd het bestand per mail naar ons versturen, met daarbij een verwijzing naar uw online bestelling.

Teksten in het artwork dienen te allen tijde te worden omgezet naar lettercontouren

Als uw bestand teksten bevat, dan dienen deze altijd te zijn omgezet naar lettercontouren. Niet alle computers hebben allemaal dezelfde lettertypes geïnstalleerd. Als wij het lettertype in uw bestand niet op onze computer hebben staan, en de tekst is niet omgezet naar lettercontouren, dan zal onze computer willekeurig een ander lettertype gebruiken bij het openen van het bestand. Wanneer een tekst is omgezet naar lettercontouren, dan is de tekst inhoudelijk niet meer aan te passen en kan het lettertype niet per ongeluk wijzigen.

Indien u alleen een tekst aanlevert, geeft u dan aan in welk lettertype u dit gedrukt wilt zien en lever, indien mogelijk, het betreffende lettertypebestand aan. Als wij voor een tekst geen voorkeur van een lettertype ontvangen, dan wordt de tekst in een standaard lettertype zoals Arial opgemaakt.

PMS kleuren

Wij drukken altijd in PMS (Pantone Matching System) kleuren. Indien het aangeleverde artwork niet in PMS kleuren is opgemaakt, dan mogen de kleurnummers ook los van het bestand, per mail of telefonisch, aan ons worden doorgegeven. In ons bestelproces vindt u de mogelijkheid om uw PMS kleur te kiezen in een lijst van PMS kleuren.

Indien wij geen PMS kleuren ontvangen, zullen wij zelf een voorstel doen voor een PMS kleur om in te drukken. Dit doen wij aan de hand van de kleuren in het door u aangeleverde bestand. De voorgestelde kleuren vindt u terug in de voorbeeldopmaak die u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Let op: deze kleuren zijn slechts een voorstel van onze zijde waarop u akkoord dient te geven alvorens wij gaan drukken.

Wij garanderen niet dat deze voorgestelde PMS kleuren overeen komen met uw daadwerkelijke huisstijlkleuren.

Is een offerte altijd vrijblijvend?

Ja, een offerte is altijd vrijblijvend. Wanneer een offerte in overleg is goedgekeurd gaan we pas over tot een (definitieve) bestelling.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons potloden assortiment?
  • De scherpste prijzen
  • Bescherming tot €2500
  • Breed assortiment
  • Gratis drukproef
  • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Gerelateerde artikelen

Verkrijgbaar in
5 kleuren
Vanaf € 0,06
51.0007.05
Verkrijgbaar in
6 kleuren
Vanaf € 0,11
06.0307.03

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten