Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Wij verzorgen uw promotieartikelen van A tot Z

Maakt u regelmatig gebruik van promotieartikelen? Maar merkt u dat het steeds regelen en bijhouden van de promotieartikelen veel tijd kost? Dan helpen wij u graag uit de brand. BudgetGift.nl is een totaalleverancier van relatiegeschenken en giveaways. Wij verzorgen uw promotieartikelen van A tot Z. Van opslag en creatieve ondersteuning tot verzending. Oftewel, alle werkzaamheden op het gebied van fulfilment.

 

Wat is onze werkwijze?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken wij de details en hoe het proces zal verlopen. Als u van tevoren aangeeft in welke relatiegeschenken of giveaways u geïnteresseerd bent, kunnen wij een aantal samples voor u meenemen. Zo heeft u gelijk een idee welke kwaliteit wij aanbieden. Als dit alles positief verlopen is, zullen wij de door u gekozen artikelen bedrukken met uw logo en opslaan in ons magazijn. Heeft u de artikelen nodig? Bestel deze dan gemakkelijk via uw eigen bestelportal en wij sturen u de artikelen in 2 à 3 werkdagen toe. Next-day delivery is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Welke mogelijkheden bieden wij aan?

Eigen bestelportal

U krijgt bij ons een eigen bestelportal. Op dit portal staan de door u uitgekozen artikelen met uw logo. Wilt u toch een keer wat anders bestellen? Geen probleem. Neem dan gewoon contact met ons op en wij helpen u graag verder. Daarnaast wordt de portal aangepast aan uw huisstijlkleuren en ontvangt u inloggegevens voor één of meerdere gebruikers.

Uw eigen stukje magazijn

Uw artikelen worden opgeslagen in ons magazijn. Via de bestelportal kunt u deze artikelen bestellen. Wij ontvangen deze bestelling en zorgen ervoor dat de artikelen op de, door u aangegeven leverdatum en adres, bezorgd worden.

Snelle levertijden

Heeft u uw promotieartikelen snel nodig? Geen nood. U heeft standaard uw promotieartikelen binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Heeft u spoed? Geen probleem. Geef aan dat de bestelling haast heeft. Als u voor 15:00 uur besteld, heeft u de volgende werkdag uw bestelling in huis.

Kostenbesparend

U bespaart kosten als u uw promotieartikelen centraal bij ons inkoopt. U profiteert van extra scherpe prijzen.

Creatieve ondersteuning

Voor uw organisatie is het natuurlijk goed om promotieartikelen te kiezen die bij uw huisstijl passen. Onze sales afdeling helpt u graag daarbij. En ook als u nèt die ene giveaway zoekt, die anders is dan anderen, kunt u op ons rekenen.

Service zoals het hoort

BudgetGift.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Heeft u dus vragen, opmerkingen of wilt u weten of er wat mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalleverancier van promotionele artikelen

Zoals u leest kunnen wij u dus totaal ontzorgen op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Wilt u meer informatie over onze fulfilment oplossingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)570 54 44 70 of stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl. Wij maken graag een afspraak om alles met u vrijblijvend te bespreken.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten