Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

GEWELDIG NIEUWS

Wij gaan verder onder één naam

 
Per 1 april gaan BudgetGift.nl, Diebels Relatiegeschenken en Stibbe Promotionals verder onder één naam.

De laatste jaren heeft BudgetGift.nl een flinke groei doorgemaakt. Dit heeft ons doen besluiten om per 1 april 2019 de takken Diebels Relatiegeschenken en Stibbe Promotionals toe te voegen aan de succesformule van BudgetGift.nl. Door met één krachtige branding verder te gaan kunnen wij u nog beter van dienst zijn en verwachten wij bovendien onze vleugels verder uit te kunnen slaan binnen Europa.

 

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er nagenoeg niks, behalve:
 
 Een groter creatief team door samenvoeging studio / marketingafdelingen.
 Bredere fulfilment oplossingen. Wij leveren niet alleen goedkoop, vakkundig en snel, maar faciliteren ook in websites voor de grotere klanten en zijn, indien gewenst, voorraadhoudend.
 
Wij hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in ons eigen online platform en zijn helemaal klaar voor de toekomst. Heeft u nog vragen aan ons omtrent deze naamsverandering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. 

Tot ziens in onze webwinkel!

Sales team BudgetGift.
 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten