Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Wat staat er voor de deur?

De feestdagen hebben altijd iets magisch. Daar kwamen wij ook achter toen er ineens een groot pakket bij ons voor de deur stond. Met man en macht hebben we hem naar binnen gekregen.


 Gepubliceerd: 20-12-2018 | Door: Pascal


Het jaar zit er weer (bijna) op. Een jaar waarbij wij veel klanten blij hebben mogen maken met onze (on)bedrukte relatiegeschenken. U ook? Dan hopen wij dat u daar nog altijd tevreden mee bent en hartelijk dank dat wij uw relatiegeschenken hebben mogen verzorgen.

Ook in 2019 gaan wij ons stinkende best doen om onze klanten te voorzien van leuke relatiegeschenken. Wij hopen ons bestelproces nog meer te verbeteren, ons assortiment uit te breiden en u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Namens het gehele team van BudgetGift wensen wij u hele fijne feestdagen, een voorspoedig nieuwjaar en natuurlijk heel veel leuke relatiegeschenken in 2019 toe.


Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten