Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Stuur uw thuiswerkende medewerkers een relatiegeschenk! 

De afgelopen maanden hebben we ons met z’n allen enorm moeten aanpassen aan de huidige situatie. We houden afstand en waar het kan zijn mensen zoveel mogelijk gaan thuiswerken. Gelukkig houden veel werknemers en werkgevers zich hier goed aan. Aan het thuiswerken zit echter toch wel een klein nadeel: we hebben namelijk minder contact met elkaar. We lopen niet meer bij elkaar langs het bureau om een klein praatje te maken, te vragen hoe het gaat of om een compliment te geven. 

Hoe laat u als werkgever weten dat u uw thuiswerkende collega’s waardeert? Stuur ze een gepersonaliseerd relatiegeschenk! Wilt u dat wij deze toe sturen naar uw medewerkers? Geen probleem. Wij versturen de geschenken voor u naar meerdere adressen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of scroll naar beneden voor meer inspiratie. 

 

 Onze mogelijkheden

Bij ons kunt u kiezen uit een aantal standaard opties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, niks is ons te gek. Heeft u een leuk idee of een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bij ons kunt u uw eigen pakketjes samen stellen. Wilt u dat uw bedankjes door de brievenbus passen of heeft u liever een wat groter pakketje? Wij denken graag met u mee. Neem dit leuke pakketje: een mooie waterfles, een schattig beertje, een uitdagend spelletje en een handige powerbank. Perfect om uw werknemers een motivatie boost te geven tijdens het thuiswerken!
Of ga voor een ontspannend thuiswerk pakketje met een mooie bedrukte mok, lekkere snoepjes en een leuk spelletje. Uiteraard zijn deze producten te bedrukken met uw logo of met een motiverende tekst. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om een wenskaart of een visitekaartje bij het product of het pakketje te voegen. Ideaal om uw werknemers een hart onder de riem te steken!
Wilt u uw medewerkers motiveren om actief te blijven? Stel dan een sportief pakketje samen. Een shaker, sportarmband en zweetbandje zijn must-haves om thuis in beweging te blijven. Thuiswerken kan voor veel mensen een grote verandering zijn en het is daarom belangrijk om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven.
Tip! Naast het toevoegen van een bedrukt wenskaartje of visitiekaartje, is het bij ons ook mogelijk om het verzenddoosje te bedrukken met uw eigen ontwerp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

LET OP:
De verzendkosten verschillen per gewicht en aantal. Wij rekenen deze voor u uit en geven u de scherpste prijs mogelijk!

 

Inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Hieronder een aantal voorbeelden van wat zoal mogelijk is. 

Neem contact met ons op

Wilt u een relatiegeschenk naar uw medewerkers sturen? Neem contact met ons op en wij sturen u een gerichte prijs toe, inclusief verzending naar individuele adressen. Wij zijn elke werkdag tussen 08.30u en 17.30u te bereiken via +31 570 - 544470, onze chat of via de email op info@budgetgift.nl.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten