Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

BudgetGift.nl volledig Trusted Shops gecertificeerd!


Al maanden zijn we er mee bezig om onze website te laten voldoen aan de strenge eisen van het label Trusted Shops. En eindelijk is het zo ver, wij mogen het certificaat plaatsen! Hiermee zijn we erg blij, want wij denken dat het label veel bijdraagt aan het vertrouwen dat wij uitstralen naar al onze websitebezoekers en klanten. Met deze certificering garanderen we dat u ook in de toekomst  zorgeloos bij ons kunt blijven winkelen. Wat het keurmerk precies inhoud, leest u in deze blog.


 Gepubliceerd: 12-04-2018 10:23 | Door: Mickey 

Voordelen van het keurmerk Trusted Shops

Kopersbescherming

Het Trusted Shops keurmerk staat voor service & vertrouwen. Aangesloten websites zijn uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Zo zal u bij ons geen misleidende prijzen of buttons vinden waardoor u onverwachts een aankoop doet. Klanten genieten van een kopersbescherming. Dit houd in dat u bij eventuele niet-levering of verlies van uw levering automatisch tot € 2500,- verzekerd bent. Standaard kon u er al van uit gaan dat dit bij ons goed was geregeld, maar nu is het ook wettelijk vastgelegd.

Reviewsysteem

Het beste beeld van een webshop krijgt u natuurlijk pas na het lezen van gebruikersreviews. Trusted Shops heeft een bewezen eerlijk en betrouwbaar gesloten beoordelingssysteem. Klanten krijgen enkele dagen na de bestelling een uitnodiging voor het plaatsen van een review. Voldoet de bestelling aan de productbeschrijving? Kwam uw product op de afgesproken leverdatum aan? Antwoorden op deze vragen vindt u op onze Trusted Shops beoordelingspagina. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in het binnenhalen van zo veel mogelijk positieve reviews, ook hopen we te leren van de feedback die wij van onze klanten krijgen. Samen werken we aan een nog betere shopping experience!

Wat betekent dit voor u?

Wij hebben onze leveringsvoorwaarden aangepast zodat ze overeenkomen met de door Trusted Shops gestelde eisen. Dit betekend o.a. dat u onbedrukte producten binnen 2 weken kosteloos retour kunt zenden als u hiermee niet tevreden bent. Voor bedrukte artikelen is dit helaas niet mogelijk, deze zijn immers al voor u gepersonaliseerd en dus niet meer bruikbaar voor andere doeleinden. Ten tweede ontvangen onze klanten binnen een week na de bestelling een uitnodiging voor het schrijven van een review. Hierin kunt u aangeven hoe u het contact met ons hebt ervaren en hoe tevreden u bent met de geleverde producten.

Ten alle tijde blijven wij continue werken aan het verbeteren van onze dienstverlening om deze nog beter op uw wensen aan te passen. Mocht u hierover tips of tops hebben, voel u dan vrij om hierover telefonisch of per email contact met ons op te nemen!

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten