Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Top 5 relatiegeschenken voor thuiswerkers

Door het coronavirus werken er veel mensen nog thuis. Dit kan soms nog wel eens een uitdaging zijn voor alle thuiswerkers. Thuiswerken biedt zowel voor- als nadelen. Zo waarderen werknemers de flexibiliteit van het thuiswerken en het vervallen van de reistijd. Aan de andere kant verloopt de communicatie minder makkelijk en heeft u geen face to face contact meer. Verras daarom uw medewerkers, tijdens de Dag van de Thuiswerker, met één van onze leuke thuiswerkpresentjes. In deze blog nemen wij u mee langs onze top vijf leukste én origineelste thuiswerk items!

5. Pot met snoep

Verras uw thuiswerkers met een heerlijke gevulde pot met snoep. Onze snoeppotten kunt u compleet personaliseren met uw eigen opdruk, zoals uw logo, bedrijfsnaam of een boodschap. Bent u meer fan van lolly’s of van autodrop? Dat is geen probleem! U kunt namelijk zelf de inhoud van de snoeppot bepalen. Kies uit verschillende lekkernijen zoals winegums, napoleons, jelly Beans en nog veel meer!

4. Bamboe pennenbak met LCD klok

Nu er steeds meer thuis gewerkt wordt, is het ook belangrijk om uw thuiswerkplek net zo geordend te maken als uw kantoorplek. Met deze duurzame pennenbak kunt u gemakkelijk uw los liggende pennen opbergen. Deze bamboe pennenbak beschikt over een LCD klok waar u gemakkelijk de tijd op af kan lezen. Naast dat u de tijd hierop kunt aflezen, beschikt dit pennenbakje over nog meer functies zoals een kalender, alarmklok en thermometer. Bedruk of graveer uw logo boven het scherm of op de zijkanten van de pennenbak.

3. A5 notitieboekje

Een notitieboekje komt altijd goed van pas. Daarom is dit full-color custom notitieboekje het perfecte geschenk. U kunt dit notitieboekje compleet naar uw wensen bedrukken. Bedrukte notitieboekjes zijn een zakelijk relatiegeschenk die zeer gewaardeerd wroden. Een notitieboekje is namelijk erg handig om notities op te schrijven of om snel tussendoor belangrijke zaken te noteren. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar de verschillende bedrukkingsmogelijkheden.

2. Mok to go

We wisselen steeds vaker af tussen thuiswerken en werken op kantoor. Dit verschilt per bedrijf, het ene bedrijf wisselt per dagdeel en het andere bedrijf wissel per week of per dag. Maar we zijn nog steeds vaak onderweg. Daarom is een mok-to-go een zeer geschikt relatiegeschenk. Laat uw logo op de mok bedrukken. Onze mokken-to-go zijn dubbelwandig geïsoleerd en beschikken over een veilige knoeibestendige draaideksel. Verras uw thuiswerkers vandaag nog met uw eigen bedrukte mok-to-go!

1. Anti-stress computervriendje

We leven allemaal een gehaast leven. We werken inmiddels bijna 24/7, hebben kinderen, hobby’s en ook nog een sociaal leven. Met dit vrolijke anti-stress artikel creëert u dat zen-momentje voor uw collega’s, klanten of zakenrelaties. Laat het computervriendje bedrukken met uw logo en laat zien aan wie ze hem te danken hebben. Dit originele anti-stress item heeft ook nog eens een toetsenbordborstel! Na gebruik kunt u hem laten zitten aan de bovenkant van het computerscherm, waardoor uw logo in het volle zicht blijft.

 

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden en bent u benieuwd naar één van deze - of andere - kantooritems? Neem dan snel een kijkje op onze website voor nóg meer leuke thuiswerkitems! Heeft u nog vragen of komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)570 - 54 44 70, of via onze live chat, maar u kunt ons natuurlijk ook nog steeds bereiken via de e-mail. Stuur een mailtje met uw vragen naar info@budgetgift.nl!

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten