Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Twan

Twan is de eigenaar van BudgetGift en voor hem gaat er geen uitdaging te ver. Maar wie is Twan en wat houdt hem bezig? Dat hebben wij hem gevraagd. 

Wie ben je en wat ga je doen?
Hi! Mijn naam is Twan Diebels. Na mijn HBO studie Euro Management begon ik in de sales bij een relatiegeschenken bedrijf. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar een fabrikant van schrijfwaren waar ik juist de relatiegeschenkenbedrijven in de Benelux bezocht. In 2001 ben ik met een eigen onderneming in de relatiegeschenkenbranche gestart. Eerst onder een andere naam, om vervolgens een aantal jaren geleden online te gaan met Budgetgift.nl. 

Wat is jouw relatie met geschenken?
Mijn leven draait om relatie(s)geschenken. In de sales, en vooral ook als ondernemer, heb ik dagelijks te maken met vele vormen van relaties. Relatiegeschenken zijn voor mij een belangrijk onderdeel in het zaken doen. Bij elk contact vind ik het leuk om mensen te verrassen met een kleinigheidje. De relatiegeschenken die bedrijven weggeven zeggen veel over zowel de persoon als het bedrijf. Ik probeer daarin een actieve en adviserende rol te spelen en ben van mening dat geven leuker is dan ontvangen.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Ik ben een snoeper, dus ik denk dat ik voor een mooie glazen snoeppot ga gevuld met heerlijke gemengde drop. Leuk om te geven, je maakt er iedereen blij mee en delen met anderen is ook mogelijk.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Klanten, collega’s en leveranciers blij maken met mijn passie voor relatiegeschenken en ondernemen. Daarnaast mooie concepten uitwerken voor klanten en mijn collega’s motiveren en inspireren met mijn plannen en mijn toekomstvisie.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door goed te luisteren naar wat de klant wil, is de vertaalslag naar het bedenken van een leuk relatiegeschenk vaak niet zo moeilijk. Belangrijk hierbij is om eerst helder te krijgen wat de boodschap/doelstelling van het geschenk is. Als dit bekend is ga ik graag op zoek naar een passend item.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Met 3 jonge kinderen sta ik in het weekend 100% onder contract bij mijn gezin. Daarnaast houd ik enorm van vakanties (zon en sneeuw) en ben ik een gezelligheidsmens dat graag met vrienden afspreekt. Verder ben ik gek op koken, maar geef ik toch de voorkeur om regelmatig uit eten te gaan.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten