Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Stefan

Sinds februari werkt Stefan niet alleen op onze verkoopafdeling, maar óók op de marketingafdeling! Hoe hij dat toch doet, leest u hieronder.

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Mijn naam is Stefan (uitspraak: Stef-fan 😉), op het moment van schrijven ben ik 32 jaar en ik ondersteun de verkoop- en marketingafdeling. Ik ben een soort van tussenpersoon/verbindende factor tussen de verkoop en de marketing en probeer hier zo goed mogelijk in te ondersteunen zodat beide afdelingen goed met elkaar overlopen.

Wat is jouw relatie met geschenken?
Relatiegeschenken zijn altijd leuk om te geven of te krijgen, het is toch altijd een beetje een cadeautje dat je mag uitdelen of ontvangen! Tegelijkertijd is het ook een eenvoudige manier voor een bedrijf of organisatie om op een snelle en effectieve wijze reclame te maken.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Ik zou voor de Ginkgo Solar boom gaan, dit is een mooie powerbank die werkt op zonne-energie. Super makkelijk en snel om je smartphone of tablet op te laden. Ook zit er een houder op waar je je telefoon of tablet in kunt zetten zodat je het scherm van je apparaat makkelijk kunt blijven zien, terwijl deze oplaadt.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Het leukste vind ik de variatie in mijn werk. Het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met het uitzoeken van een USB-stick die aan de gestelde eisen voldoet van een klant, een ander moment stel je een heel pakket samen met producten die je helemaal zelf mag uitzoeken. Daarnaast is het ook erg leuk om prettig contact te hebben met de klanten die ik geholpen heb. Het is leuk om te horen dat ze enthousiast zijn over onze producten en service en dat je daardoor een goede en vertrouwde band met elkaar opbouwt.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Ik probeer onze klanten zo goed mogelijk vanaf het begin tot aan het eind te helpen, zodat ze met een tevreden en gerust gevoel een product bij ons kunnen afnemen. Een klant komt bijvoorbeeld bij ons met de vraag voor een leuke giveaway met logo, maar heeft nog geen idee wat. Door met een aantal leuke suggesties en voorbeeldopmaken te komen, hopen wij de klant te kunnen enthousiasmeren voor een product waarmee hij of zij uiteindelijk met een goed gevoel onze webshop verlaat.


Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Thuis ben ik, in tegenstelling tot op mijn werk, voornamelijk lekker aan het ontspannen. Film kijken, muziek luisteren en soms een beetje gamen. Ik ga graag een dagje, een weekendje of een weekje weg naar bijvoorbeeld een stedentrip of een hotel. Ook drink ik graag een biertje met mijn vrienden. Daarnaast vind ik het fijn om hard te lopen en ook voor een potje darten, voetbal of tennis ben ik vaak wel te porren!

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten