Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Nik

Sinds deze maand versterkt Nik ons salesteam! Hij stelt zich graag aan u voor. 

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Mijn naam is Nik Schoolderman. Ik ben een vriendelijke en spontane man die graag net dat stapje extra zet, zodat u lekker kunt genieten van een mooi relatiegeschenk! Ik ben sinds 1 juni 2021 aan het werk bij Budgetgift als salesmedewerker.
Wat is jouw relatie met geschenken?
Het geeft mij voldoening als ik een ander blij kan maken met een klein of groot geschenk. Het is natuurlijk altijd leuk om een geschenk te geven en te ontvangen!

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Dat is een goede vraag. Ik ga dan voor een mooie sporttas. We hebben een mooi en groot aanbod van sporttassen, hardlooptassen en watertassen, met én zonder logo.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De diversiteit in het werk is erg prettig. Doordat ik de hele dag met veel verschillende handelingen bezig ben, hoef ik mij nooit te vervelen. Mij maakt het niet uit wat u doet of wie u bent, we hebben altijd wel een relatiegeschenk dat bij u of uw relatie past!

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Dagelijks denk ik vaak mee met de klant en zal ik altijd met u mee zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast probeer ik overal goed bovenop te zitten zodat uw bestelling soepel verloopt.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Zelf vind ik het super om te sporten. Denk aan hardlopen, mountainbiken, kickboksen en fitness. Terrassen met vrienden is iets wat ik graag doe. Daarnaast ben ik een filmliefhebber die regelmatig een bioscoop bezoek.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten