Kerstpakket samenstellen 🎁

U kunt bij ons uw eigen kerstpakket in 5 stappen samenstellen. Kies o.a. uit foodartikelen, bedrukte geschenken en giftcards.

Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 


Nicole

Zonder Nicole in ons salesteam zaten we dagelijks met onze handen in het haar. Maar wie is Nicole en wat houdt haar bezig? Je leest het hieronder.

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Mijn naam is Nicole en ik werk bij BudgetGift.nl als sales medewerker sinds 1 juli 2019. Nadat ik een aantal jaren als Front-Office medewerker gewerkt heb in verschillende vakantie parken en hotels, was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Momenteel ben ik vooral bezig met bestellingen en het contact met de klant via de chat of de telefoon.

Wat is jouw relatie met geschenken?
Geschenken geven is toch het leukste wat je mag doen en het maakt het natuurlijk extra leuk dat de geschenken gepersonaliseerd worden.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
De frisbee. Deze is te bestellen in verschillende kleuren en verkrijgbaar in nylon of kunststof. Je kunt er zelfs iets op laten bedrukken een erg leuke giveaway!
En samen met mijn collega Pascal zijn we ondertussen professionele frisbee atleten geworden.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Dat het erg afwisselend werk is, het contact met de klant en dat je mee mag denken met de klant. Dat maakt het elke dag anders!

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door mee te denken en door de juiste vragen te stellen aan de klant, zodat ik ze de beste service kan bieden. Je kunt daardoor voor een aanvraag van een pen uitkomen op een koeltas. Erg handig voor de zomer!

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
In mijn vrije tijd rijd ik graag rondjes op mijn motor en gebruik mijn Honda ook als ik naar het werk ga (heel af en toe ga ik met de fiets). Ik plan graag uitjes in met mijn vriend, vrienden of familie en mag soms wel vaker nee zeggen, want ik vind alles leuk en ga graag mee!

Wekelijks houd ik bij bezig met theatersport en ik heb één keer in zoveel tijd ook een optreden.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten