Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Kjell

Kjell begint al een oude rot in het vak te worden. Hij is al een flinke tijd bij ons inmiddels en vertelt hieronder graag iets over zichzelf.

Wie ben je en wat ga je doen?
Mijn naam is Kjell van Zon, op het moment van schrijven 29 jaar oud en inmiddels 6 jaar actief in de relatiegeschenken branche. In 2012 ben ik gestart bij Budgetgift.nl als online marketeer. Hier was ik betrokken bij alle facetten van diverse websites die wij hebben.

Inmiddels uitgegroeid naar bedrijfsleider. In deze functie fungeer ik als spin in het web binnen Budgetgift.nl. Ik geef ondersteuning bij alle afdelingen binnen de organisatie indien nodig. Hierdoor ben ik onder andere dagelijks bezig met marketing, sales en administratieve werkzaamheden. Maar ik houd me ook bezig met strategische zaken binnen het bedrijf. ;

Wat is jouw relatie met geschenken?
Ongemerkt kom je dagelijks meerdere keren in aanraking met relatiegeschenken. Dit realiseerde ik me pas echt toen ik werkzaam werd in deze branche. Kijk eens om je heen, grote kans dat er wel bedrukte items in het zicht liggen. De impact is veel groter dan de meeste mensen zich realiseren. Sindsdien ben ik als marketeer relatiegeschenken enorm gaan waarderen, ondanks de soms bescheiden waarde van het geschenk.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
De diversiteit aan producten is wat de branche voor mij enorm aantrekkelijk maakt. Als ik dan toch zou moeten kiezen dan ga ik voor de zonnebril. Een item waar de opdrukmogelijkheden relatief klein zijn maar ondanks dat wordt het logo veel gezien. Het logo zit namelijk perfect op ooghoogte ;-) Met zomerse dagen is iedereen blij en vrolijk, hoe mooi is het om je logo daar aan te verbinden.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De nieuwe, innovatieve producten die jaarlijks worden toegevoegd aan ons aanbod. Elk jaar komen er weer varianten op de markt van producten waarvan je dacht dat deze al volledig waren uitontwikkeld. De Correctbook vind ik hier een mooi voorbeeld van. Een notitieboek bestaat al eeuwen, echter heeft dit product er toch weer een hele andere draai aan gegeven.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Wij als Budgetgift.nl kennen de promotionele branche natuurlijk het beste. Ik probeer daarom ook altijd mee te denken met de klant. Wat is het doel van de klant voor het inzetten van relatiegeschenken, waarom willen ze het inzetten, etc. Door mee te denken kan ik vaak een product aanbieden wat nog beter aansluit bij de behoefte van de klant.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Waar te beginnen, ik heb zoveel hobby’s dat ik eigenlijk minder zou moeten gaan werken! ;-) Ik sport graag, daarom ben ik 3 dagen in de week te vinden op het voetbalveld en kan je mij wekelijks in het bos vinden als ik aan het hardlopen ben. Naast sporten tour ik graag op de motor. Verder kan ik er enorm van genieten om met vrienden op pad te gaan, bijvoorbeeld om te genieten van de zon op het terras. Om van al het bovenstaande dan weer bij te komen kijk ik graag films/series, lekker thuis op de bank.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten